BUD AVSLÅTT: Chelseas bud på Andrea Belotti ble avslått av Torino.
BUD AVSLÅTT: Chelseas bud på Andrea Belotti ble avslått av Torino. Foto: Alberto Pizzoli

Fotballryktene: – Chelsea må sette ny overgangsrekord for å sikre seg denne angriperen

Og kampen om Virgil van Dijk tilspisser seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torino har vendt tommelen ned til Chelseas bud på Andrea Belotti. Budet var på nesten 600 millioner kroner, men Serie A-klubben ønsker mer for den italienske spissen, ifølge The Mirror.

Torino viser til Belottis utkjøpsklausul på utrolige 970 millioner kroner. Skulle en slik overgang skje, vil Belotti bli Chelsea-historiens dyreste spiller. Fernando Torres' overgang fra Liverpool i januar 2011 for 570 millioner kroner (etter dagens kurs) er fortsatt den største overgangen i Chelsea.

Belotti har scoret 24 mål i Serie A denne sesongen. 23-åringens kontrakt med Torino strekker seg til sommeren 2021.

Belotti er lagkamerat med Joe Hart denne sesongen. Den engelske landslagsmålvakten havnet fort ute i kulden hos manager Pep Guardiola i forsesongen, og ifølge The Mirror kommer Guardiola først etter sesongen til å ta et valg hva som skjer med Hart, som har vært på et sesonglangt utlån i Torino. Claudio Bravo og Willy Caballero bytter nå på keeperplassen i City.

Guardiola ønsket ikke å avskrive en overgang til Manchester City for Alexis Sánchez, som bare har ett drøyt år igjen av kontrakten med Arsenal, skriver Manchester Evening News.

Chelsea-manager Antonio Conte håper å knytte Sporting Gijón-forsvarer Jorge Meré til klubben før neste sesong, melder Daily Star. Spanjolen har en utkjøpsklausul på nærmere 300 millioner kroner.

Ross Barkleys fremtid i Everton er usikker, og nå har manager Ronald Koeman bedt engelskmannen om å finne ut av hva han vil, ifølge The Guardian. The Telegraph skriver at Barkley må akseptere en ukelønn på litt over en million kroner om han skal bli værende på Goodison Park.

Liverpool-manager Jürgen Klopp gjorde det klart på torsdagens pressekonferanse at det ikke er noen kjøpsklausul i Mamadou Sakhos utlånsavtale med Crystal Palace, skriver Liverpool Echo. Sakho er ikke ventet å spille for Liverpool igjen, og Klopp ønsker å erstatte franskmannen med Southampton-forsvarer Virgil van Dijk, skal vi tro Daily Mail. Liverpool møter imidlertid konkurranse fra Chelsea og Manchester City.

Barcelona forsøker å forsterke stallen med Liverpool-yndlingen Philippe Coutinho, melder spanske Sport.

Ifølge Metro skal Mesut Özil ha kranglet med Arsenals assisterende manager, Steve Bould, i garderoben etter vinteren 1-5-tap for Bayern München. Tyskerens kontrakt med Arsenal går ut etter neste sesong.

Diego Costa har vært koblet til Atlético Madrid og kinesiske klubber det siste året, men den spanske landslagsspissen ønsker nå å bli i Chelsea, skriver London Evening Standard.

Leicester kommer til å forsøke seg på Middlesbrough-stopper Ben Gibson før neste sesong, melder The Telegraph. 24-åringen kommer til å koste nærmere 350 millioner kroner å kjøpe fri fra kontrakten. Samtidig skriver The Sun at reservekeeper Ron-Robert Zieler truer med å forlate klubben som følge av lite spilletid i sin første sesong i Leicester.

Bournemouth-manager Eddie Howe speider i lavere divisjoner etter en ny Dele Alli, som har vært en åpenbaring i Tottenham etter overgangen fra MK Dons. Det skriver lokalavisen Bournemouth Echo.

Newcastle er favoritter til å kjøpe Stoke-kaptein Ryan Shawcross, ifølge Newcastle Chronicle.