Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tyske Martina (28) sier at hun allerede som barn likte å kle seg ut som Barbie, og brukte rosa og glitrende klær. Nå har hun trolig Europas største pupper.

– Da jeg ble større, og jobbet som modell elsket jeg å kle meg ut som Frost-Elsa og Lara Craft. Men jeg følte at dette ikke var nok for meg. Jeg fikk stadig større lyst på Barbie-utseende og gigantiske pupper, skriver Martina på nettsiden sin.

Likevel understreker hun at hun ikke ønsker å være prikk lik plastdukken, nei - hun vil være en mer ekstravagant versjon.

– Jeg ville ha runde, digre pupper, blondt langt hår, liten nese, lange øyevipper og negler, store lepper, hvite tenner og brun hud, forteller den tidligere flyvertinnen.

Gigantiske fordeler

Hun har fikset på det meste, og har brukt nærmere en halv million kroner på inngrepene.

Puppene har et volum på 4500 cc, som er helt enormt. Vanligvis ligger implantatene på rundt 700-800 cc for dem som ønsker store bryst. Det spesielle er at Martina kan pumpe opp implantatene ved å fylle på med saltvannsløning.

Pumper opp puppene ved behov. 
Pumper opp puppene ved behov.  Foto: Jan Haas / Barcroft Images

Hun forteller at hun fortsatt ønsker å øke størrelsen til 5000 CC. BH-størrelsen er 70 S, og de må spesialbestilles hos en sydame.

– Det er viktig å bruke en riktig BH for å unngå ryggskader. Jeg trener også regelmessig, forteller Martina.

Hun ønsker å fortsette med inngrep for å oppnå drømmekroppen. Enda større lepper og rumpeforstørring er øverst på ønskelisten.

Imidlertid forteller hun at hun ikke bare får positive tilbakemeldinger på stilendringen.

– Folk glaner fra alle kanter når jeg er ute og går. Det er spesielt ille om sommeren, når jeg har trange topper på meg. Puppene mine er så store at jeg ikke lenger kan skjule dem i store klær. Men det gjør ingenting, jeg er stolt av min ekstravagante look!

Brunfarget Barbie

Hennes siste prosjekt har vært å bli brun. Skikkelig brun. Etter tre injeksjoner med stoff som stimulerer kroppen til å produsere melanin, har hun fått skikkelig farge.

Kjærester med lik smak. Michael og Martina. 
Kjærester med lik smak. Michael og Martina.  Foto: Jan Haas / Barcroft Images

– Jeg trodde aldri at det skulle virke så bra, men det gjorde det. Jeg elsker det, spesielt kontrasten til det lyse håret mitt. Jeg har virkelig lyst til å se hvor langt jeg kan dra det, hvor mørk hud jeg egentlig kan klare å få, sier hun til Daily Mail. Hun understreker at hun ikke ønsker å late som om hun er farget, men heller at hun vil være en «unik, eksotisk Barbie».

Kjæresten Michael, som Martina har vært sammen med siden hun var 17, støtter henne i prosessen. Han har også valgt å få mørkere hud. Sammen har de installert et solarium med 50 rør i hjemmet i den tyske byen Trier, vest i landet.

– Jeg vil ikke bli så brun som Martina, men jeg støtter henne, og elsker hennes nye utseende. Jeg er kjæreste med kvinnen som har de største puppene i Europa, det føles flott!