Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag: Se Tippekampen Everton – Burnley kl. 15.30 på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sportskanalen (Get) eller Sumo (kampstart 16.00).

Den storvokste Everton-spissen har vært i fryktinngytende form denne sesongen.

Den belgiske landslagsspissen står med imponerende 23 mål på 31 ligakamper.

Det har ført til at spissen har blitt koblet til større klubber, og torsdag bekrefter Everton-manager Ronald Koeman at spissen ikke kommer til å signere en ny kontrakt med blåtrøyene.

– Han gjør det veldig bra. Han er en fantastisk avslutter. Han fortalte meg at han ikke kommer til å signere ny kontrakt, sa Koeman, som ikke vet hvilke planer storscoreren har for framtiden.

– Kanskje jeg venter på en telefon fra Drogba, som kan fortelle meg hvor han han vil dra til, sa nederlenderen på torsdagens pressekonferanse.

Den tidligere Chelsea-spissen har blant annet blitt koblet med en retur tilbake til Stamford Bridge. Noe Chelseas tidligere storscorer, Didier Drogba, har støttet ham i.

23-åringen ble Chelsea-spiller i 2011, men slo aldri ut i full blomst. Han ble senere lånt ut til West Bromwich og Everton, før Liverpool-klubben gjorde overgangen permanent i 2014.

I Liverpool-by har Lukaku gjort seg selv til en av ligaens aller beste spisser. Han er nominert til årets spiller og årets unge spiller denne sesongen.

Koemans ferske uttalelser tyder på at den store spissen ikke kommer til å spille sine kamper på Goodison Park i framtiden.