Juventus-helten setter en stopper for spekulasjonene

Beilerne kan slutte å sikle etter Paulo Dybala.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Paulo Dybalas to fantastiske mål mot Barcelona i Sportsnyhetene øverst!

Paulo Dybala var kampens store spiller med to nydelige mål for Juventus mot Barcelona i første Mesterliga-kvartfinale tirsdag. Argentineren har vært fantastisk for Torino-klubben denne sesongen, og klubber fra England og Spania har fulgt Dybalas uavklarte kontraktssituasjon.

Nå kan imidlertid Manchester-klubbene, Barcelona og Real Madrid se langt etter underskriften til 23-åringen, for han har torsdag satt navnetrekket sitt på en ny femårskontrakt med Juventus, bekrefter den italienske klubben på sine nettsider.

Den nye avtalen strekker seg frem til sommeren 2022.

– Jeg er veldig glad og stolt over å spille for denne klubben. Det er vanskelig å forestille seg at det skal skje så mange positive hendelser på så kort tid. Det er en uke full av emosjonelle øyeblikk. Jeg er ekstremt glad for hva jeg har fått til, sier han.

Dybala ble hentet fra Palermo i 2015 for nærmere 250 millioner kroner. Han står med 23 mål i alle turneringer for Juventus denne sesongen, og har han scoret 39 mål og levert 16 målgivende pasninger på sine snart to sesonger i Juventus. Det er det bare midtstopper Leonardo Bonucci og målvakt Gianluigi Buffon som har spilt mer enn Dybalas 82 kamper.

Dybala har tidligere snakket åpent om andre klubber, noe som har fått tabloidavisene til å spekulere i om noen kunne lokke ham bort.

– Når jeg spiller Playstation, velger jeg alltid Barcelona eller Manchester City. Jeg drømmer om å en dag spille for en av disse klubbene, sa Dybala til avisen Guerin Sportivo for en stund siden, ifølge Daily Mail.