TAKKER FOR STØTTEN: Bartra takker fansen for søtten. Foto: Instagram
TAKKER FOR STØTTEN: Bartra takker fansen for søtten. Foto: Instagram

Bartra på bedringens vei: – Takk for all støtte

Borussia Dortmund-spilleren Marc Bartra kan trolig skrives ut fra sykehus om et par dager etter tirsdagens bussdrama. Han er ute av spill i flere uker.

På sin offisielle Instagram-profil har Dortmund-stjernen lagt ut et bilde der han vise frem sin bandasjerte arm.

– Hei alle sammen! Som dere kan se er jeg på bedringens vei. Takk for all støtte og alle meldinger. Nå støtter jeg mine lagkamerater, supportere og fans av BVB i kveldens kamp, skriver spansjolen.

Det er ikke bare Dortmunds fans som har vist sin støtte til den skadde spilleren.

Monaco-fansen har delt bilder der de går i drakter med Bartras navn på ryggen.

VISER STØTTE: Slik viser Monaco-fansen sin støtte til den skadde Dortmund-spilleren. FOTO: Twitter.
VISER STØTTE: Slik viser Monaco-fansen sin støtte til den skadde Dortmund-spilleren. FOTO: Twitter.

Den spanske landslagsspilleren ble skadd da Borussia Dortmunds spillerbuss ble rammet av tre eksplosjoner tirsdag kveld. Spillerne var på vei til klubbens hjemmebane for å spille mesterligakvartfinale mot franske Monaco da sprengladningene ble detonert på utsiden.

Bartra pådro seg skader av glass-splinter han fikk over seg da bakruten på bussen ble pulverisert i eksplosjonen. Det har kommet fram at sprengladningene var ladd med metallstifter.

Natt til tirsdag ble 26-åringen operert for brudd i håndleddet, og fra sykehuset ble det også rapportert om at midtstopperen hadde flere fremmedlegemer i armen som måtte fjernes.

Gått bra
Onsdag formiddag bekreftet Borussia Dortmund-president Reinhard Rauball at det etter forholdene står bra til med Bartra. Ifølge klubben er spanjolen satt på sidelinjen i flere uker.

– Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.

Spillerens far, Jose Bartra, har latt seg intervjue av spanske medier. Han opplyser at sønnen trolig kan forlate sykehuset om et par dager.

– Vi snakket sammen i går etter operasjonen, og han sa at han hadde det helt fint, sa Jose Bartra.

Utsatt
– Det er sant at han opplevd det (eksplosjonene) som et sjokk. Det første han hørte var et høyt smell og en eksplosjon. Deretter kjente han smerte i hodet og armen, og han skjønte ikke hva som hadde skjedd, tilføyde han.

Mesterligakampen ble utsatt i ett døgn. Onsdag kveld må Bartra følge lagkameratene på TV fra sykesengen.

Tysk politi har pågrepet en person for angrepet. Vedkommende kobles til radikal islamisme. Ytterligere én person er mistenkt.

(©NTB/TV 2)