Dybala: – Når jeg spiller Playstation, velger jeg alltid City eller Barcelona

Gigantklubbene står i kø for å sikre seg Paulo Dybala i sommer. Men mye tyder på at argentineren blir værende i Juventus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paulo Dybala har i lang tid stått på ønskelisten til Europas største og rikeste klubber.

Se Dybala herje mot Barcelona i Sportsnyhetene øverst!

Etter sine to perler i Juventus’ knusende 3-0-seier over Barcelona i Mesterligaen har ikke interessen akkurat blitt noe mindre.

Vil koste over én milliard kroner
Ifølge engelske og italienske aviser vil Dybala bli den første spilleren i verden som blir solgt for over én milliard kroner dersom Juventus går med på å selge stjerneskuddet under sommerens overgangsvindu.

Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United og Chelsea skal alle være klar til å legge en gigantsum på bordet om Dybala blir tilgjengelig for salg.

Skal man tolke uttalelser Dybala tidligere har kommet med ligger Barcelona og Manchester City i førersetet i jakten på Juventus-stjernens underskrift.

– Når jeg spiller Playstation så velger jeg alltid Barcelona eller Manchester City. Jeg drømmer om å en dag spille for en av disse klubbene, sa Dybala til avisen Guerin Sportivo for en stund siden, ifølge Daily Mail.

Men Barcelona og Manchester City kan vente seg knallhard kamp fra José Mourinho og Manchester United i kampen om Dybalas svært ettertraktede signatur.

Mourinho fikk nei i 2016
Italienske medier hevder nemlig at José Mourinho lenge har vært en stor beundrer av den unge angriperen, og forsøkte å kjøpe ham kun ti dager etter at portugiseren ble presentert som ny manager for Manchester United i fjor sommer.

Den gang takket imidlertid Dybala bestemt nei til en overgang til Old Trafford.

Det meste tyder nemlig på at Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Manchester United og Chelsea kan mest sannsynlig bare glemme å forsøke å kjøpe Dybala i sommer.

Etter den gnistrende forestillingen mot Barcelona røpet 23-åringen at han er svært nære ved å skrive under på en ny kontrakt med Juventus.

Velger trolig å forlenge med Juventus
Han tjener rundt 350.000 kroner i uken i sin nåværende kontrakt som går ut i 2020. Om han forlenger vil Dybala få en kraftig lønnsøkning og trolig bli Juventus’ og Serie As best betalte spiller.

– Jeg er veldig fornøyd med å spille for Juventus. Kontraktsforlengelsen min er snart klar. Folkene elsker meg her og jeg ønsker å gi mer glede til fansen, sa Dybala, ifølge ESPN.

De uttalelsene samsvarer med hva Dybalas agent nylig uttalte til Football Italia.

– Det finnes ingen som helst tvil, avtalen vil bli underskrevet, sa argentinerens agent Pierpaolo Triulzi.

Dybala ble hentet til Juventus fra Palermo for rundt 320 millioner kroner i 2015. Han overtok da Andrea Pirlos legendariske trøye nummer 21 for Torino-klubben. Etter at Paul Pogba ble solgt til Manchester United i fjor sommer ble Dybala tilbudt trøye nummer ti, men valgte å fortsette med nummer 21 på ryggen.