Fingern om datteren: – Vi kommer ikke til å vise mer av Åse enn dette

Sjekk hvem som dukket opp på Instagram – men pappa Thomas Gullestad sier de vil skjerme Åse til hun er 18 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste månedene har Thomas «Fingern» Gullestad (36) vært opptatt med innspillingen til sin aller første spillefilm – nemlig Harald Zwarts «Den 12. mann».

Og når artisten debuterer som skuespiller, er det ikke i hvilken som helst rolle – han har nemlig hovedrollen som motstandshelten Jan Baalsrud.

Det betyr at han har fått svært lite tid til den snart ett år gamle datteren Åse og kona Jenny Skavlan (30). Da TV 2 besøkte Fingern på filmsettet i iskalde Lyngseidet i Troms, fortalte han om det sterke savnet etter dem.

– Jeg savner familien min veldig. Når jeg får reise hjem og får ønsket mitt oppfylt, kommer jeg nok til å gråte en skvett, akkurat som jeg har gjort hver gang jeg kommer hjem på besøk, forteller han til TV 2.

Borte to uker av gangen

– Jeg er borte ca. to uker av gangen. To uker er lenge – det føles som en livstid! Hjernen min er så langt borte fra Oslo og dem. Når jeg først ser dem igjen, så er det så fint, sier han.

Men i mars var Åse og Jenny på besøk under innspillingen i Sommerøy i Troms.

– De har vært på besøk, og de var med meg på innspillingen. Men det er vanskelig å få Åse til å være stille, så de måtte dra. Men jeg hadde noen fridager, så jeg fikk surret litt sammen med dem også, forteller Gullestad.

Delte bilde på Instagram

Ikke bare det – det snek seg også inn et bilde av Åse på Instagram i anledning besøket. Det til tross for at begge foreldrene har vært tydelige på at den lille frøkna skal skjermes til hun blir 18 år.

Jennymor og Åsefar er filmcrew❤️❤️ #den12mann

Et innlegg delt av Thomas Gullestad (@fingern)

De første månedene var alt fansen fikk se et bilde av en arm eller et bein. Etter jul har vi imidlertid fått se ett og annet sjeldent bilde av Åse, men alltid med lue eller solhatt, eller skjult bak en av foreldrene:

#tbt til tidenes tur med #ÅseAwesome som ville sjekke ut skategutter/jenter i Venice. 🇺🇸 #bffs

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

– Betyr dette at vi nå får se mer av Åse fremover?

– Vi skal skjerme henne til hun kan bestemme selv om hun vil vises eller ikke. Vi har ikke vist et bilde av ansiktet hennes. Vi skal ikke vise noe mer enn vi har vist, forteller Gullestad til TV 2.

– Hvor går grensa for hva dere vil vise?

– Grensa går ved å vise et tydelig ansikt, sier han.

– Så vi får se Åse på armen til Jenny innimellom?

– Ja, og kanskje på min arm også, sier Gullestad.

Snakket om Åse med Hollywood-skuespiller

Heldigvis for Gullestad, hadde han én på settet som visste akkurat hvordan han hadde det, da savnet etter Åse slo inn. Den Golden Globe-vinnende skuespilleren Jonathan Rhys-Meyers (39) spiller nemlig nazi-politisjef i Den 12. mann, og tross de motstridene rollene, fant de godt tonen.

Sjekk ut bilder fra innspillingen: Internasjonal stjerne dukket opp i Troms

I desember ble nemlig stjernen pappa til lille Wolf.

– Jeg har en liten gutt, og han har en liten jente, og vi er begge pappaer for første gang. Vi snakker om det hele tiden og ser på bilder sammen. Vi er helt betatt av barna våre. Jeg er heldig som fant en likesinnet på settet, sier Rhys-Meyers til TV 2.

– Det å bli far har forandret meg som mann. Jeg har det bedre i livet mitt nå. Man får et ekstra nivå i livet, en ekstra mening. Sønnen min er det mest fantastiske i livet, og jeg er ekstremt lykkelig, sier han videre.

Den 12. mann er ventet på norske kinoer i november.