Fotballryktene: – Real Madrid vil gjøre alt for å sikre seg denne mannen

Mens Antoine Griezmann skal ha fått et meget lukrativt kontraktstilbud fra Atlético.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid har lenge siklet etter Chelsea-stjernen Eden Hazard. Ifølge Daily Mirror er den spanske gigantklubben nå sikre på at de får hentet belgieren til sommeren. Angriperen skal stå øverst på Madrid-klubbens ønskeliste, og en prislapp på over én milliard kroner er noe Florentino Perez skal være forberedt på. Det kan bety at Hazard blir verdens dyreste fotballspiller. Samtidig kan Alvaro Morata gå motsatt vei.

Se nyeste episode av Premier Leaks i videovinduet øverst i saken!

Det skjer også saker og ting i Atlético Madrid. Antoine Griezmann skal være mannen José Mourinho har aller mest lyst på, men det kan vise seg å bli vanskelig. Nå skal franskmannen ha blitt tilbudt en kraftig lønnsøkning for å bli i den spanske hovedstadsklubben. For øyeblikket har Griezmann en utkjøpsklausul på over 910 millioner kroner, men den vil øke til over 1.4 milliarder dersom franskmannen aksepterer det nye tilbudet.

Borussia Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang er en ettertraktet mann. Men nå sier Dortmunds klubbdirektør at spilleren kun vil vurdere tilbud fra Barcelona eller Real Madrid. Spissens har kontrakt med tyskerne ut 2020-sesongen.

Islandske Gylfi Sigurdsson har levert målpoeng på løpende bånd for Swansea. Nå skal Everton og Ronald Koeman ønske seg den offensive midtbanespilleren. Everton-manageren prøvde å hente Sigurdsson til klubben forrige sommer, men da nektet Swansea å selge. Nå ser det ut til at 27-åringen, som står med 20 målpoeng denne sesongen, uansett vil forlate waliserne i sommer. Det skriver Daily Mail.

Flere Arsenal-stjerner kan være på vei vekk, men noen må også inn. Ifølge Daily Mirror skal London-klubben ha tilbudt en kontrakt til den chilenske 18-åringen Marcelo Allende. Angriperen har trent med Arsenal nylig, og flere av spillerne skal ha latt seg imponere av chileneren.

Men det er nok en annen chileners Arsenal-fremtid folk er mest opptatt av. Alexis Sánchezs karriere i London-klubben ser ut til å gå mot slutten, og Chelsea har tidligere blitt nevnt som en favoritt i kampen om angriperen. Men nå melder Cooperativa at Manchester City kan bli stjernens nye klubb. Hans tette bånd til sin tidligere sjef Pep Guardiola kan bli avgjørende i overgangssagaen.

En annen unggutt som kan havne i England er Barcelonas Marc Cucurella. Den 18-årige venstrebackens Barca-kontrakt går ut til sommeren, og Manchester City skal være svært lystne på å hente forsvareren. Det melder Daily Mirror. Spanjolen har ingen førstelagskamper for katalanerne. Også Borussia Dortmund skal ha vist interesse for Cucurella.

Anderlecht-stjerneskuddet Youri Tielemans har høstet interesse fra Premier League-klubber som Liverpool, Tottenham og Chelsea. Nå melder L'Equipe at den belgiske 19-åringen er i formelle samtaler med Monaco.