Kan de røde fra Manchester bli klubben som splitter Barcas MSN?
Kan de røde fra Manchester bli klubben som splitter Barcas MSN? Foto: Alvaro Barrientos / AP Photo.

Fotballryktene:

– Manchester United vil splitte Barcelonas «MSN»

Og Premier Leagues toppscorer, Romelu Lukaku, er klar til å flytte på seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-manager José Mourinho har vært krystallklar på at dagens United-mannskap ikke er godt nok til å kjempe om Premier League-tittelen.

Zlatan Ibrahimović ber klubben om å investere tungt denne sommeren.

Ifølge Daily Star ønsker den engelske storklubben å sikre seg Barcelonas Neymar (25) i det kommende overgangsvinduet.

Den britiske avisen skriver at brasilianeren, som er regnet som en av verdens aller beste angrepsspillere, står høyt på Uniteds ønskeliste. Han blir sett på som en ideell ving, eller som nummer 10 i en hengende playmaker-rolle.

Å prise bort brasilianeren fra Nou Camp kommer imidlertid ikke til å bli billig...

Manchester United har gitt Mourinho beskjed om å gi utskjelte Luke Shaw (21) mer spilletid. Det for å drive venstrebackens verdi opp igjen, skriver Daily Mirror.

Portugiseren skal ha gitt klubben beskjed om å bruke 200 millioner pund på fem overganger denne sommeren. To nye backer skal stå på listen, ifølge britiske Metro.

Real Madird kan komme til å gi slipp på enten Cristiano Ronaldo (32) eller Gareth Bale (27) til sommeren. Både manager Zinedine Zidane og president Florentino Perez skal være svært skuffet over angrepsduoens nylige prestasjoner, ifølge spanske Don Balon (via Daily Express).

Everton- og Premier League-toppscorer Romelu Lukaku (23) har hatt en svært så imponerende sesong. Han skal nå være klar for en «stor overgang», ifølge tidligere Belgia-sjef Georges Leekens. Det skriver Daily Mail. Spissen har notert seg for 23 mål i årets Premier League-utgave.

Chelseas Diego Costa (28) sier han ikke har noen intensjoner om å forlate blåtrøyene denne sommeren. Han ønsker å fullføre kontrakten sin med London-klubben, men innrømmer at han ikke er fornøyd med livet sitt i den engelske hovedstaden, ifølge Daily Star.

Liverpool skal ha tilbudt den 19 år gamle Atletico Madrid-spilleren Theo Hernandez det femdobbelte i lønn for å komme til England og Merseyside, skriver Metro. Venstrebacken er fortiden på utlån til Alavés.

Pepe er en beryktet herremann. Nå skal Chelsea være interesserte i å hente den 34 år gamle Real Madrid-stopperen, hevder spanske Marca. Den kontroversielle portugiseren står uten kontrakt etter sesongen.