Hull senket av Manchester Citys drømmeangrep og eget marerittminutt

Ahmed Elmohamady og Oumar Niasse kommer til å sove dårlig etter store tabber, men Manchester City vant til slutt enkelt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City-Hull 3-1

Se kampsammendrag og drømmeangrepet øverst. Skal man ta poeng borte mot Manchester City gjelder det i så stor grad som mulig unngå dumme feil.

Hull klarte ikke å følge den leveregelen i lørdagens Premier League-kamp, og da er det kanskje ikke så rart at det endte med 1-3-tap for et godt Manchester City.

I løpet av et drøyt spilleminutt gjorde de to kardinalfeil - først satte en tilnærmet upresset Ahmed Elmohamady ballen i eget nett, før en tilnærmet upresset Oumar Niasse bommet på åpent mål i andre enden da de fikk muligheten til å utligne umiddelbart.

Spillemessig var det uansett stor City-dominans gjennom hele kampen, og seieren var svært viktig for klubbens muligheter for å få en plass i topp fire. Spesielt ettersom Liverpool snudde sin kamp mot Stoke.

Gjestene, uten verken skadede Omar Elabdellaoui eller benkede Markus Henriksen og Adama Diomande fra start, var i realiteten sjanseløse, og tre minutter ut i andre omgang var det 2-0.

Et drømmeangrep av Manchester City, bestående av 20 pasninger, fiksfakseri og godt lagspill endte opp hos Sergio Agüero alene på fem meter.

Nok en gang var en Hull-spiller sist på ballen, men Agüero krediteres scoringen, selv om avslutningen gikk via både Elmohamady og Michael Dawson før den trillet over streken.

Andrew Robertson på Hullls venstreback fikk virkelig kjørt seg mot Citys høyreside, som gang på gang rullet opp og skapte store muligheter gjennom Jesus Navas og Raheem Sterling.

Og til tross for at Hull byttet inn Markus Henriksen fortsatte vertene sin parademarsj.

3-0 kom da Sterling skjærte inn fra sin kant og serverte ballen til Fabian Delph som hamret til med venstrefoten.

Med seieren i boks glapp konsentrasjonen hos hjemmelaget, og Hull fikk et trøstemål.

City fikk ikke klarert skikkelig etter en corner, og etter et par pasninger stod Andrea Ranocchia umarkert i 16-meteren. Midstopperens avslutning sneik seg såvidt forbi Claudio Bravo.