HEr TAR DET HELT AV PÅ TV 2-TAKET:

Vidar Villa (26) leverer påskens afterski-hit

«Vidar Villa» ble til på et nachspiel. Han har hatt stor suksess med låta «One Night Stand». Nå fyrer han løs med fet afterski-låt.

Fredag gjestet Vidar «Villa» Mohaugen God morgen Norge i forbindelse med sin nyeste hit «Et Par Rolige Shots med Gutta».

Nå nylig ga han ut låta «One night stand» som er blitt streamet over én million ganger i Spotify.

For kun to år siden var Vidar «bare» Vidar Mohaugen, en ung herremann med bachelor i innovasjon og foretningsutvikling med forkjærlighet for gode nachspielviser.

Selger briller

Mohaugen driver egentlig et solbrille-brand under navnet Wudd. Her utvikler han, og selger, solbriller med treinnfatning. Så kom Villa-versjonen og ville ha litt plass.

– Det startet enkelt og greit med at jeg skrev en morsom liten vise, som jeg ofte spilte når jeg deltok på fest. Også var jeg på nachspiel en gang, hvor jeg byttet ut navnene i låta med de som er der, også ble det til den første låta «Det er fest», forklarer Villa.

Platekontrakt over natta

En bekjent av ham tok så affære, og sørget for at Villa fikk se dagens lys.

– Så ble jeg dratt til side litt senere på kvelden, hvor han sa «Du, den der var morsom, den må vi gjøre noe med». Også fikk jeg platekontrakt dagen etterpå, sier han.

Selv ser han på prosjektet som bare moro, ved siden av Wudd-bedriften.

– Vi skal egentlig bare ha det litt gøy med dette her, og lage sanger som er litt fengende og morsomme, også får vi håpe at folk liker det, sier han.

– Jeg burde sagt at det er full fres

Folk tar påskeferie i disse tider, og påsken for Villa selv, den blir i byen.

– Jeg burde kanskje sagt at det er full fres i Hemsedal, men det blir bypåske. Det blir full fart på Heidi's Bier Bar i Oslo i kveld da. Vi skal ha releasefest der, sier han.

– Er det slik at, hvis dette går til nye høyder, så er dere klare for å gå over til engelsk tekst og kjøre på for fullt?

– Vi har pratet litt om det. Vi kommer nok ikke til å gå over til engelsk, men kanskje gå enda litt mer i retning av Postgirobygget og Trang Fødsel, sier Villa, og bekrefter at både Trang Fødsel og Postgirobygget er forbilder.