– Det er nok den verste skaden jeg har hatt. Spesielt utseendemessig

29 sting og tannregulering måtte til for å midlertidig fikse Frisk Askers Mikkel Christiansens munn. Nå står suppe og sjokomelk på menyen i de neste ukene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frisk Askers Mikkel Christiansen har kommet seg etter onsdagens smell i finalekampen mot Stavanger Oilers.

– Jeg fikk ikke med meg så mye da det skjedde. Men jeg har sett en video, der jeg ser at en av våre spillere skal prøve å komme seg unna en takling, men så er jeg rett bak. Han blir taklet, og da flyr kølla og treffer meg midt i ansiktet. Da smalt det ganske bra, sier Mikkel Christiansen to dager etter smellen i DNB Arena.

Mye å rydde opp i

Tannlegen i Stavanger fikk litt av en kveldsjobb da Christiansen kom innom.

– Det var en del som måtte ordnes på i ansiktet. Fortennene mine stod innover, tre løse tenner nede, et stort kutt som blødde veldig mye. I tillegg fikk jeg et brudd oppe i kjeven. Jeg tror ganen også var litt kjev.

– Det er nok den verste skaden jeg har hatt. Spesielt utseendemessig.

Ganen ble satt på plass, tennene rettet opp i og såret sydd igjen med 29 sting på innsiden og utsiden.

– Jeg fikk jo sånn kul regulering som jeg alltid har ønska meg. Det var jo kult! Nå blir det en del suppe fremover. Tomatsuppe og sjokolademelk.

Ute resten av sesongen

Det blir ikke flere finalekamper på Christiansen, som må se kveldens kamp på tribunen i Askerhallen.

– Hvis jeg trener i dagene fremover, så hovner hele trynet mitt opp. Så det er jo helt uaktuelt.

– Jeg var ganske knust etter kampen da jeg fant ut jeg ikke får spille mer. Tenner og sånt går det jo alltid an å fikse på, men jeg skulle gjerne vært med og spilt med gutta nå.

Stavanger Oilers er kanskje den hardeste motstanderen Frisk Asker kunne møtt i finalekampene, da de har vunnet «bøtta» fem år på rad.

– Det blir i hvert fall ikke noe tøffere enn Stavanger Oilers! Skal man vinne noe i Norge, så må man egentlig gjennom Oilers.

Den fjerde finalekampen mellom Frisk Asker og Stavanger Oilers kan du se på TV 2 Zebra og tv2sumo.no i kveld fra kl 18.30.