BRØT SEG INN: En 25 år gammel mann tok seg i oktober inn i et hus i England og la seg i sengen til en seks år gammel jente. Torsdag ble han frikjent for overgrep i Bournemouth Crown Court (avbildet).  
BRØT SEG INN: En 25 år gammel mann tok seg i oktober inn i et hus i England og la seg i sengen til en seks år gammel jente. Torsdag ble han frikjent for overgrep i Bournemouth Crown Court (avbildet).   Foto: Google Maps

Seks år gammel jente våknet med fremmed mann i senga

Foreldrene trodde at den seks år gamle jenta bare hadde drømt. Sekunder senere startet marerittet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var en tidlig morgen da den seks år gamle engelske jenta vekket moren og stefaren sin.

– Hvorfor er det en mann i sengen min, spurte hun.

Moren trodde først at jenta bare hadde hatt et mareritt, men så la hun merke til noe rart:

Jenta hadde ikke på seg Minnie Mus-pysjen hun hadde på seg da hun la seg.

Stefaren hennes gikk inn på jenterommet.

Der fant han en fremmed mann sovende i sengen hennes.

– Den eneste årsaken til at jeg ikke angrep mannen, er at jeg ikke hadde klart å stanse, uttalte stefaren i retten torsdag.

Husker ikke noe

Jervaise Jones (25) måtte denne uka møte i Bournemouth Crown Court, tiltalt for å ha forgrepet seg på jenta.

Torsdag ble han frikjent, skriver BBC News.

Familien, som ikke ønsker å stå frem med navn, bor i Weymouth i Dorset.

I retten hevdet familiens forsvarer at Jones hadde kledd av jenta, for så å ta av sine egne bukser og forgrepet seg på henne. I avhør har jenta fortalt at mannen tok på henne.

Dette nekter Jervaise for. Han sier at han ikke husker noe, og at han var svært beruset den natten.

Politiets undersøkelser viser at det ikke ble funnet noe av hans DNA på jentas kropp.

Bråvåknet

Det var klokken 06.30 at seksåringen vekket foreldrene sine.

– Jeg våknet av at datteren min snakket til partneren min. Hun sa at det var en mann på soverommet hennes. Han stod opp for å undersøke. Da jeg snudde meg rundt, så jeg at hun ikke hadde pysjamas på, forklarte moren i retten.

– Hun hadde lagt seg i en rød Minnie Mus-drakt. Jeg spurte henne om hvor pysjamasen hennes var, og hun sa at «mannen» hadde tatt den av. Hun var rød på magen. Det så ut som et utslett.

Stefaren gikk ned til jentas soverom.

– Partneren min ropte at det var en mann i sengen hennes, og ba meg ringe politiet. Jeg ringte dem fra mobilen, og ventet på soverommet sammen med datteren min frem til politiet ankom.

Så ben og føtter

I retten forklarte jentas stefar at jenta flere netter på rad hadde vekket dem på grunn av mareritt.

– Hun hadde vært syk den siste uka, og våknet opp på grunn av mareritt. Jeg var litt i ørska, og ba henne om å legge seg inntil moren mens jeg tok på meg joggebuksa og sjekket rommet hennes.

– Jeg slo på lyset, og så bein og føtter hengende ned fra fotenden. Jeg tok et steg inn i rommet, og så at det var en mann, nesten naken. Han hadde på seg t-skjorte, men ingenting annet.

– Hodet hans var på puta hennes. Han lå nøyaktig der hun skulle ha ligget. Jeg skjønte ikke om han sov eller var slått ut, men han bevegde seg ikke. Jeg ropte opp for å forsikre meg om at ingen av dem kom ned, og så løp jeg ned for å se om det var noen andre der.

Ante ikke hvor han var

Politiet vekket og pågrep Jervaise Jones, som ga uttrykk for at han ikke visste hvor han var eller hva som hadde skjedd.

I avhør har han fortalt at han hadde vært ute og drukket alkohol hele kvelden, og at han ikke aner hvordan han endte opp i jentas seng.

Hans teori er at han trolig tok feil av huset, og trodde at det var der han bodde.

Jentas mor er overbevist om at seksåringen ble utsatt for et overgrep.

– Hun er en av de gladeste jentene. Personligheten hennes er fantastisk. Den morgenen var hun forvirret og flau. Jeg tror ikke at hun forstår hvilken forferdelig ting som har skjedd, sier hun.