Bråk i spillertunnelen etter storkampeN:

Rasende Guardiola og City-massør i klammeri med Chelsea-trener

Da en Chelsea-trener anklaget Pep Guardiola for dårlig oppførsel, eksploderte City-manageren, skriver The Telegraph.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I intervjuene etter Manchester Citys 1-2-tap for Chelsea, blant annet det du kan se over, fullroste Josep Guardiola sitt eget mannskap.

Spanjolen virket både samlet og rolig til tross for nederlaget som en gang for alle gjorde det klart at det ikke blir noen ligatittel for de lyseblå i Manchester.

Men bare minutter før kokte det i topplokket til Guardiola.

Ifølge troverdige The Telegraph var Guardiola involvert i en opphetet krangel i spillertunnelen etter kampen.

Ville forsvare Citys massør

Klammeriet skal ha oppstått mellom Chelseas fysiske trener Paolo Bertelli og Manchester City-massør Mark Sertori.

De to røk i tottene på hverandre allerede ved tunnelmunningen og en hissig ordveksling fulgte. Krangelen ble håndtert av funksjonærer og andre ansatte før Guardiola blandet seg inn.

Etter allerede å ha tatt seg til garderoben kom Guardiola tilbake for å forsvare Sertori.

City-manageren var svært animert på sidelinjen underveis i kampen, og da Bertelli kommenterte det han mente var dårlig oppførsel, eksploderte den meritterte manageren.

Bråket ble ikke fysisk, men Guardiola var den siste av de involverte som forlot spillertunnelen og gikk inn i garderoben etter bråket.

Ga laget mye ros

Da han møtte pressen etterpå var han mer fattet.

– Det er en ære for meg å ha så fantastiske spillere som dette. Det er alt jeg kan si. Vi er skuffet, men mer lykkelig nå enn da vi spilte uavgjort mot Arsenal, sa Guardiola.

– Jeg er lykkelig for at vi kom hit til London og spilte som vi gjorde mot det beste laget i Premier League med de problemene vi har hatt. Jeg er en heldig fyr som får være manageren til disse guttene.

Underveis i kampen var han mer frustrert, og ofte i diskusjon med både fjerdedommer og Chelsea-benken.

Det er ikke sikkert han var like fornøyd med spillerne som han ga uttrykk for heller.

– De fleste mener at Manchester City har underprestert, og om han hiver bensin på bålet og sier at han er kjempemisfornøyd så vil det bare gjøre snøballen større. Han ser positive ting og er oppriktig og ærlig på det, og samtidig prøver han å dempe det jaget som han vet kommer fordi de har tapt flere poeng på de siste fire kampene enn det stort sett alle andre lag i ligaen har gjort, sa Petter Myhre om Guardiolas opptreden.

Conte ikke involvert

Chelsea-manager Antonio Conte var uvitende om spetakkelet i spillertunnelen ettersom han var opptatt av å feire seieren med laget.

15 minutter etter kampslutt kunne det høres en stor, felles applaus fra hjemmelagets garderobe. Conte fortalte laget at de trenger seks seiere til for å vinne ligaen.

– Det var et stort steg mot tittelen, mot et fantastisk lag, sa Conte i intervju etter kampen.