Ahmed Musa feirer scoring for Leicester mot Crystal Palace. Han er ikke like fornøyd med britisk presse. 
Ahmed Musa feirer scoring for Leicester mot Crystal Palace. Han er ikke like fornøyd med britisk presse.  Foto: Ben Stansall

Leicesters rekordkjøp truer med søksmål etter påstander om at han banket opp konen

– Musa kunne ikke gjøre en flue fortred, sier spillerens agent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag morgen ble Leicester-angriper Ahmed Musa avhørt av politiet etter rapporter om husbråk.

Engelske tabloider slo saken stort opp, og det ble blant annet rapportert at Musa hadde banket opp konen Jamila, på hennes egen bursdag.

Etter å ha svart på spørsmålene fra politiet fikk 24-åringen gå uten siktelse.

Har vært i kontakt med advokater

Nå truer han med å gå rettens vei for de britiske avisenes «fake news». Ifølge The Guardian har spilleren allerede vært i kontakt med advokater.

Spillerens agent, Tony Harris, omtaler artiklene som unøyaktige, selv om han bekrefter at det var bråk i Musa-husholdningen.

– Det er normalt for par å krangle litt nå og da, men Musa slo ikke konen sin på noe tidspunkt. Han ble heller ikke angrepet av henne. Det var en familiehendelse som nå er blitt ordnet, og de snakker sammen igjen, sier Harris i en uttalelse.

– Alle vet at Musa er en veldig fin fyr. Han verken drikker eller røyker, fester ikke og har aldri vært i trøbbel med politiet hele livet sitt. Han kunne ikke gjøre en flue fortred.

I unåde

Da Musa ble hentet av daværende Leicester-manager Claudio Ranieri for 16 millioner pund var han klubbens dyreste spiller gjennom tidene.

Musa har slitt med å få spilletid etter at Craig Shakespeare overtok for Ranieri. Sist gang han startet var i 0-3-tapet for Manchester United femte februar.

Leicester har i en uttalelse gjort det klart at de vil avkreve en forklaring av nigerianeren når han kommer på trening fredag.