HVA BLIR DET TIL? Alexis Sánchez har fått en telefon fra Manchester United-manager José Mourinho. Nå må han bestemme seg for hvor fremtiden ligger.
HVA BLIR DET TIL? Alexis Sánchez har fått en telefon fra Manchester United-manager José Mourinho. Nå må han bestemme seg for hvor fremtiden ligger. Foto: Ian Kington

Fotballryktene: – Sánchez har fått telefon fra rivalens manager

I Manchester-klubbene kan det bli store navn inn første neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er høyst usikker hva som skjer med Alexis Sánchez etter sesongen. Klubber som Chelsea og Paris Saint-Germain er sterkt linket til chileneren, og nå melder Metro at Manchester United for alvor har kastet seg inn i kampen.

Avisen skriver at manager José Mourinho har ringt Sánchez med håp om å få overtalt spilleren til å velge hans klubb. Ifølge The Telegraph blir konkurransen enda hardere, for PSG har trappet opp interessen for Sánchez, som til sommeren har ett år igjen av avtalen med Arsenal.

Men Mourinho har ikke bare Sánchez på ønskelisten. Don Balón, gjengitt av Daily Express, skriver at Bayern Münchens polske stjernespiss Robert Lewandowski kan bli erstatteren til Zlatan Ibrahimovic, som kan komme til å forlate Europa etter sesongen.

Michael Carricks kontrakt med Manchester United går ut 1. juli, men nå skriver Daily Mail at den rutinerte engelskmannen er ønsket med videre.

Manchester City-manager Pep Guardiola kommer til å se etter store forsterkninger før neste sesong. Ifølge Manchester Evening Standard ser han til Tottenham i jakten på nye spillere. Backparet Danny Rose og Kyle Walker, samt den offensive midtbanespiller Dele Alli, er ønsket.

Metro, som referer til rapporter i Italia, melder at Everton-stjernen Romelu Lukakus returovergang til Chelsea snart er klar. Daily Mirror skriver at Chelsea også er trygge på å sikre seg Schalkes bosniske venstreback Sead Kolasinac foran nesen på flere Premier League-rivaler.

James Rodríguez har fortalt Real Madrid at han ønsker seg en overgang til Manchester United, skriver Daily Star, som refererer til italienske rapporter. Skal Real Madrid gjøre et nytt forsøk på å kjøpe David De Gea, melder Independent at Manchester United krever nærmere sju hundre millioner kroner for den spanske målvakten, som ikke har en utkjøpsklausul i United-kontrakten.

Daley Blind kan forsvinne fra Manchester United. Han er aktuell for en retur til Ajax, skriver The Sun.

Både Liverpool og Real Madrid ønsker seg Theo Hernández fra Atlético Madrid. Venstrebacken kan komme til å gå for to hundre millioner kroner, melder The Telegraph.