FØR OG NÅ: Michelle Obama er ikke lenger presidentfrue, og det betyr at hun endelig kan legge bort rettetanga. Hun blir hyllet for sin naturlige og avslappede stil i bildet til høyre, som angivelig er av henne. 
FØR OG NÅ: Michelle Obama er ikke lenger presidentfrue, og det betyr at hun endelig kan legge bort rettetanga. Hun blir hyllet for sin naturlige og avslappede stil i bildet til høyre, som angivelig er av henne.  Foto: AP og Meagnacarta/Twitter

Michelle Obama slår ut håret for første gang – og internett koker

Kjenner du igjen den tidligere presidentfruen?

Gjennom åtte år som høyt respektert presidentfrue, har Michelle Obama (53) blitt sett med flere frisyrer – men alle meget oppsatt, stort sett med håret rettet og glattet ut.

Nå har hun – for første gang på ni år – vist seg med håret helt naturlig, om vi skal tro amerikanske medier.

– Dette er bildet jeg har ventet på i sånn tre år. Heia naturlig! skriver brukeren Meagnacarta på Twitter.

Bildet viser angivelig Michelle Obama med naturlige krusninger og krøller i håret, satt enkelt opp i en hestehale, med et prikkete hårbånd.

Blir hyllet

Og folk elsker det – tweeten har blitt delt snart 35.000 ganger.

– Så perfekt, naturlig vakkerhet. Hun er perfeksjon, skriver en som kaller seg Rachel Mason på Twitter.

– Den vakreste kvinnen i amerkansk historie, og den mest dannede, skriver en som kaller seg Don Cornelius på Twitter.

Ukjent opphav

Bildet omtales nå i en rekke store medier, som Huffington Post, Daily Mail, The Telegraph og The Independent, men det er ingen som vet hvor bildet er fra, ifølge US Weekly.

Magasinet spekulerer i om bildet er fra en ferie som den tidligere presidentfruen nettopp var på sammen med Barack Obama (55). Etter at de flyttet ut fra det hvite hus i januar, trakk de seg nemlig tilbake i et privat luksushus i Palm Springs i California, før de reiste til millionærvennen Richard Bransons luksusferiested på en øy i Karibien.

Nå skal de være på ferie i Fransk Polynesia, hvor Obama jobber med sin biografi.