FARMEN-SØKER: Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) har meldt seg på årets Farmen.
FARMEN-SØKER: Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) har meldt seg på årets Farmen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures

Stian Staysman (35) Har meldt seg på Farmen:

– Jeg vil ikke være med på Farmen kjendis, men den ekte greia

Artisten og TV-personligheten ønsker å flytte inn på Farmen-gården til høsten.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen ble først kjent for det norske folk da han deltok i den fjerde sesongen av Paradise Hotel i 2012.

– Jeg har alt å takke Paradise Hotel for, sier 35-åringen til TV 2.

– Ufortjent godt rykte

Året etter var han også deltaker i Robinsonekspedisjonen, hvor konseptet var Paradise Hotel versus tidligere Robinson-deltakere.

– Robinson-deltakere har et ufortjent godt rykte, om man sammenligner dem med Paradise-deltakerne. Robinson-deltakere er mye slemmere. De var bare ute etter å drepe deg og smugle fra deg mat, sier Thorbjørnsen til TV 2.

Etter det kjenner vi ham som Stian Staysman i duoen Staysman og Lazz, som han startet med kompisen Lasse Jensen. Sammen har de hits som Grand Prix-låta fra 2015 «En Godt Stekt Pizza» og «Alle gutta».

I 2016 ga han også ut en selvbiografien «How to become a norsk superkjendis». Den handlet om Staysmans reise fra være «en tulling som rølpet i bar overkropp» til å bli en superkjendis.

Har meldt seg på Farmen

Staysman har klart å henge med til siste runde i stort sett alt han har deltatt i, også i Skal vi danse på TV 2 i 2015.

– Jeg føler meg veldig privilegert. Det som er kulest er at jeg alltid har fått være med i nesten en hel sesong. At jeg har fått være med på hele sulamitten. I Paradise røk jeg dagen før finalen, og jeg kom til finalen i Skal vi danse. Jeg har fått oppleve hele konseptet, og det er det jeg elsker, sier Thorbjørnsen.

Nå hadde han lyst til å flytte inn på Farmen-gården til høsten.

– I år sendte jeg faktisk inn søknad til vanlige Farmen. Jeg gjorde meg skikkelig flid med den også. Så fikk jeg en telefon hvor de lurte på om dette kunne stemme, og det gjorde det jo, sier 35-åringen fra Fredrikstad før han understreker:

–Skal jeg være med på Farmen, må det være den ekte greia, og ikke kjendis-versjonen.

– Programlederjobben er fet

Staysman elsker reality, og hadde han fått tilbud om å bli med på en ny runde med Paradise Hotel, ville det vært vanskelig å avslå.

– Om jeg hadde fått spørsmålet om en ny sesong av Paradise, hadde vært forferdelig å si nei. Den virkelighetsflukten – å legge igjen mobilen hjemme for å være med på et selskapsspill for voksne, det er jo helt konge!

Men i fjor fikk han muligheten til å lede VG-lista, noe som ga blod på tann.

– Det synes det ga så utrolig mersmak. Den programlederjobben, den er fet. Jeg har trappa ned litt på realityshows, men man vet jo aldri hva fremtiden bringer, sier Staysman lurt.