FIKK HØRE DET: José Mourinho (t.v.) var ikke nådig i sin omtale av Luke Shaw nylig, men venstrebacken fikk et innhopp i tirsdagens 1-1-kamp mot Everton.
FIKK HØRE DET: José Mourinho (t.v.) var ikke nådig i sin omtale av Luke Shaw nylig, men venstrebacken fikk et innhopp i tirsdagens 1-1-kamp mot Everton. Foto: Andrew Yates

Fotballryktene: – Shaw ber gamlesjefen om hjelp

Luke Shaw kan bli Danny Roses erstatter på White Hart Lane.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-manager José Mourinho gikk hardt ut mot Luke Shaw etter helgens målløse oppgjør med West Bromwich, men venstrebacken var tilbake i kamptroppen til tirsdagens kamp mot Everton og han kom inn som innbytter.

Nå skal Shaw ønske seg bort fra Manchester United, og ifølge The Sun skal han være så desperat at han har bedt Tottenham-manager Mauricio Pochettino, som var Shaws sjef i Southampton, om å hente ham til White Hart Lane. Tottenham frykter Danny Rose kan være på vei til Manchester City for en overgangssum på rundt en halv milliard kroner, og da kan Shaw være aktuell som Roses erstatter.

Borussia Mönchengladbach ønsker å sikre seg forsvarsspilleren Andreas Christensen på permanent basis, men Chelsea ønsker ikke å kvitte seg med den 20 år gamle dansken, som er på utlån. I stedet planlegger Antonio Conte å ha Christensen i stallen til neste sesong, skriver Daily Express.

Conte ønsker også å hente inn Southamptons høyreback Cédric Soares, melder London Evening Standard.

Liverpool-eide Lazar Markovic hadde et mislykket låneopphold i Sporting den første halvdelen av sesongen, men serberen har fått sving på sakene i Hull. Nå skal West Ham være klar til å by på Markovic, og ifølge The Sun vil det første budet ligge på i overkant av 160 millioner kroner.

West Hams kontraktsforhandlinger med Michail Antonio har stoppet opp, etter at den anvendelige spilleren har avvist det siste kontraktstilbudet, skriver Sky Sports. Ifølge Daily Mirror skal West Ham imidlertid nærme seg en avtale med Vodafone om navnrettighetene til London Stadium. Avtalen er verdt i overkant av to hundre millioner kroner, skriver avisen.

Manchester City vil prøve å kjøpe backen José Luis Gayà hos Valencia, som ønsker innlånte Eliaquim Mangala i retur, melder Daily Star. Manchester City ønsker seg også Atlético Madrids Theo Hernández, men ifølge Daily Mail leder Real Madrid kampen om Hernández, etter å ha lagt inn et bud på over to hundre millioner kroner.

Tottenham ønsker å hente Inter-duoen Geoffrey Kondogbia og Jeison Murillo, melder Tutto Mercato.

Real Madrid-forsvarer Pepe kommer til å takke nei til en overgang til kinesisk fotball. Portugiseren ønsker å bli i europeisk fotball, og Manchester City og Paris Saint-Germain er interesserte i Pepe, skriver Marca.