BESØKSFORBUD: Melanie Brown forteller om sannheten bak skillsmissen. 
BESØKSFORBUD: Melanie Brown forteller om sannheten bak skillsmissen.  Foto: Richard Shotwell

Mel B (41) beskylder eksmannen for grov vold og seksuelt misbruk

Kort tid etter at skilsmissen ble kjent, har den tidligere Spice Girls-stjernen sikret besøksforbud mot eksmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere Spice Girls-medlem Melanie Brown, bedre kjent som Mel B, skilte seg fra ektemannen Stephen Belafonte (41) i mars i år.

Etter ti år som mann og kone søkte Mel B om skilsmisse på grunn av uforenelige ulikheter, heter det i rettsdokumentet.

Mel B hevder nå at ektemannen var et monster, skriver TMZ.

Seksuelt misbrukt

Ifølge en erklæring levert for å sikre besøksforbud mot eksmannen, kommer det frem påstander om utroskap, vold og seksuell misbruk.

Belafonte skal ifølge Brown ha truet med å offentliggjøre en sex-film, tvunget henne til å ha trekanter med andre kvinner og fysisk mishandlet henne i hjemmet. Ifølge erklæringen fra det tidligere Spice Girls-medlemmet startet volden allerede i 2007.

Gravid barnepike

Mel B påstår også at Belafonte gjorde barnepiken gravid. Hun forteller at eksmannen ville beholde barnet, men at han til slutt betalte barnepiken i overkant av 300.000 dollar, over to millioner norske kroner, for å ta abort.

Disse pengene skal han angivelig ha tatt fra Mel B.

Videre står det skrevet at 90-tallsikonet i 2014 skal ha blitt hindret av Belafonte i å ringe etter hjelp da hun drakk en hel flaske Aspirin. Hun skal ha blitt låst inne på soverommet og fått beskjed av ektemannen om å dø.

– Usanne beskyldninger

Mel B skal ha prøvd å gå fra Belafonte opptil flere ganger, men hver gang skal han ha truet med med vold og å offentliggjøre sex-filmene.

I tillegg til besøksforbudet kommer det frem i dokumentene at Belafonte ble beordret om å forlate familiens hjem i Hollywood Hills.

Utenfor huset skal han mandag ettermiddag ha fortalt TMZs fotograf at beskyldningene mot han var usanne. Han sier også at han frykter hvordan det hele vil påvirke barna deres.

– Jeg er sjokkert over disse beskyldningene. Jeg tror noen forsøker å sverte meg og få meg til å se ut som dårlig person, sier Belafronte.

– Hvorfor gjøre dette? Vi var venner for to uker siden. Jeg antar noen tjener mye penger på dette.

Han og Mel B har datteren Madison (5) sammen. Hun har også en 18 år gammel datter fra et tidligere ekteskap, og Angel (9) sammen med skuespilleren Eddie Murphy.

Spice Girls-stjernen har så langt ikke kommentert de alvorlige påstandene utover rettsdokumentene.