MØTES: Marc Bartra skal gi fra seg drakten til kvinnen på bildet.
MØTES: Marc Bartra skal gi fra seg drakten til kvinnen på bildet. Foto: PATRIK STOLLARZ / Twitter: @marcbartra

Dortmund-stjernen etterlyste supporter - nå er hun funnet

– Jeg ser deg snart, Steffi, melder Marc Bartra.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ruhr-derbyet mellom Schalke og Dortmund vil nok huskes for helt andre ting enn selve kampen. En av hendelsene er Marc Bartras etterlysning av en supporter på tribunen i Gelsenkirchen.

Den kvinnelige tilskueren satt ikledd Dortmund gule drakt i det blå folkehavet på hjemmetribunen på Veltins-Arena. Etter kampen la Dortmund-forsvareren ut et bilde av den fryktløse kvinnen, der han ba om hjelp til å finne henne og med lovnad om å gi bort drakten til kvinnen.

Twitter-meldingen gikk som en farsott på sosiale medier, og etterlysningen ble omtalt i aviser verden over. Nå kan Bartra fortelle fansen at kvinnen er funnet.

– Jaaa! Takk til alle sammen; fans, media... alle sammen! Vi har funnet vår modige supporter. Et løfte er et løfte, og jeg ser deg snart, Steffi, skriver han på Twitter.

Den tidligere Barcelona-spilleren har delt et bilde av kvinnen og det som trolig er hennes mann. De satt også sammen på lørdagens kamp - med mannen i erkerivalen Schalkes blå drakt.

Paret måtte se kampen ende 1-1, etter at Pierre-Emerick Aubameyang sendte Dortmund i ledelsen i starten av andre omgang, før Thilo Kehrer utlignet med et lite kvarter igjen å spille.

Kampen vil også huskes for Aubameyangs målfeiring, der han dro frem en hette og puttet på hodet. Denne har i etterkant vist seg å være en del av en ny Nike-kampanje, og Dortmund-sponsor Puma skal ikke være fornøyd. Etter kampen viste Schalke-maskot «Erwin» det røde kortet til dommer Felix Zwayer, som ikke dømte straffe mot Bartra og Dortmund i en handssituasjon.