Moyes truet med å slå til kvinnelig reporter

– Vær forsiktig neste gang, sa David Moyes til TV-reporter i intervjusonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Moyes true - og unnskylde - i videovinduet over!

Sunderland ligger sist i Premier League med hele åtte poeng opp til trygg grunn. Presset er økende på David Moyes, som kom inn som manager før sesongen.

I det målløse oppgjøret med Burnley forrige måned satt klubbens amerikanske eier Ellis Short på tribunen. Etter kampen spurte BBC-reporteren Vicki Sparks manageren om han kjente ekstra press som følge av eierens tilstedeværelse.

– Ikke i det hele tatt, svarte Moyes, før intervjuet med BBC ble avsluttet.

Det var da truslene mot Sparks kom.

– Det ble litt stygt på slutten, så pass deg. Du kan få et fik, selv om du er kvinne. Vær forsiktig neste gang, sa Moyes til den kvinnelige reporteren etter at intervjuet var over.

Hendelsen ble fanget opp av et mobilkamera, men det var først mandag at saken nådde offentligheten og blant andre The Guardian og Daily Mail har omtalt trusselen.

BBC-reporteren skal ikke ha svart på Moyes' trusler, men har snakket med skotten på telefon i etterkant. Moyes bekrefter ifølge BBC at han har bedt Vicki Sparks om unnskyldning.

– Det ble sagt i kampens hete. Jeg angrer dypt på kommentarene jeg kom med. Det er helt klart ikke den personen jeg er, og jeg innser at jeg gjorde en feil, og jeg har snakket med BBC-reporteren og beklaget meg, sier Moyes.

En talsmann fra Sunderland har uttalt seg om saken til Daily Star:

– David og reporteren har snakket med hverandre i etterkant, og saken ble løst i minnelighet, sier talsmannen.