BLE VÆRENDE: David De Gea forlot ikke Manchester United i 2015, men nå skal Real Madrid ønske å gjøre et nytt forsøk på å lure spanjolen vekk fra Old Trafford.
BLE VÆRENDE: David De Gea forlot ikke Manchester United i 2015, men nå skal Real Madrid ønske å gjøre et nytt forsøk på å lure spanjolen vekk fra Old Trafford. Foto: Murad Sezer

Fotballryktene: – Feilet for to år siden - nå gjør de et nytt forsøk på De Gea

Og Liverpool opplever stor interesse for uønsket midtstopper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I august 2015 virket det som om David De Gea var på vei til Real Madrid, og Manchester United-målvakten skal ha vært svært nær en retur til Spania. Klubbene rakk imidlertid ikke å fullføre overgangen innen overgangsvinduet stengte, og både De Gea og Real Madrids Keylor Navas måtte se byttehandelen gå i vasken på grunn av noen minutter.

Real Madrid skal nå være på keeperjakt igjen, og hadde i utgangspunktet sett seg ut Thibaut Courtois hos Chelsea. Nå skriver Mirror at Real Madrid i stedet har bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på De Gea, som klubben tror ønsker å forlate Manchester United. De Gea ble hentet til engelsk fotball fra Atlético Madrid i 2011.

Real Madrid er klare til å bruke store penger i sommer, og de satser på å få med seg Chelsea-ving Eden Hazard på lasset. Spanjolene skal være forberedt på å sette ny overgangsrekord for å sikre seg belgieren. Ifølge The Telegraph ønsket ikke Hazard å si særlig mye om ryktene i helgen.

Hazard og De Gea kan komme til et trenerbytte på Santiago Bernabéu, skal vi tro AS, gjengitt av Daily Express. Zinedine Zidane sitter utrygt i hovedstadsklubben, og de skal vurdere å erstatte ham med en annen franskmann, nemlig Arsène Wenger, som er hardt presset i Arsenal.

Crystal Palace tok en svært overraskende 2-1-seier over serieleder Chelsea lørdag. Mamadou Sakho gjorde en ny god kamp på midtstopperplass, og nå skal den Liverpool-eide franskmannen være ønsket på permanent overgang, skriver Independent. Ifølge lokalavisen Liverpool Echo blir den uønskede forsvareren ingen billig mann, for Liverpool krever over tre hundre millioner kroner. Napoli og Southampton er også interesserte i Sakho.

Europas største klubber ligger langflate etter PSGs Marco Verratti, som ifølge Mirror kommer til å vurdere egen fremtid etter sesongen. Chelsea, Manchester United, Juventus og Barcelona er ute etter italieneren.

Jack Wilshere har ikke vært fast på Bournemouth-laget den siste tiden, men The Telegraph skriver at midtbanespilleren er ønsket med videre i klubben på sørkysten. Wilshere er på et sesonglangt utlån fra Arsenal.

Forrige måned fikk Aitor Karanka sparken i Middlesbrough. Nå kan portugiseren bli gjenforent med José Mourinho, som ønsker seg landsmannen til Manchester United. Karanka var Mourinhos assistent i Real Madrid før han ble Middlesbrough-manager.

Reklame på ermet har gjort sitt inntok i Premier League, og Manchester United skal være nær en avtale verdt over to hundre millioner kroner. Det er en avtale som er fire ganger mer verdt enn Manchester Citys lignende avtale, skriver Manchester Evening Standard.