GÅR UT MED ETTERLYSNING: Marc Bartra ønsker å gi fra seg drakten fra lørdagens Ruhr-derby mot Schalke.
GÅR UT MED ETTERLYSNING: Marc Bartra ønsker å gi fra seg drakten fra lørdagens Ruhr-derby mot Schalke. Foto: Tobias Schwarz

Sjarmert Bundesliga-profil etterlyser fan

Marc Bartra etterlyser supporter fra lørdagens Ruhr-derby.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ruhr-derbyet mellom Schalke og Dortmund er et av de heteste lokaloppgjørene i tysk fotball, og et fullsatt Veltins-Arena i Gelsenkirchen fikk se lagene spille 1-1 lørdag ettermiddag.

En fra bortefansen satt helt alene på hjemmetribunen. Den gule Dortmund-drakten lyste opp i det blå folkehavet.

Dortmunds Marc Bartra la merke til den kvinnelige supporteren. Nå har den spanske stopperen gått ut på Twitter med etterlysning av den uredde tilskueren.

– Jeg ønsker å finne denne damen. Kan dere hjelpe meg å finne henne? Jeg ønsker å gi henne drakten min, skrev Bartra på både spansk og engelsk, og la til emneknaggen «SheLovesBVB».

Den tidligere Barcelona-spilleren spilte hele kampen i midtforsvaret til Dortmund, som tok ledelsen ved Pierre-Emerick Aubameyang i starten av andre omgang, men et lite kvarter før slutt utlignet Thilo Kehrer. Med 1-1 er Dortmund nummer fire i Bundesliga, mens Schalke er på niendeplass. Bayern München er suveren serieleder med hele 13 poeng ned til RB Leipzig på andreplass.

Hoffenheim er på tredjeplass, ett poeng foran Dortmund. De fire øverste plassene i Bundesliga gir spill i Champions League. Hertha Berlin med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred på laget ligger sju poeng bak den viktige fjerdeplassen.