Tutta leder årets første Major-turnering

Suzann Pettersen ser ut til å ha funnet tilbake godformen i California.

I videovinduet øverst: Se Tutta fortelle om hvordan hun skal finne tilbake til vinneroppskriften!

Suzann Pettersen ligger øverst på resultatlisten etter å ha gått ferdig den andre av fire runder i helgens LPGA-turnering i golf i California.

Den norske golferen ligger sju slag under par når hun er halvveis i årets første Major-turnering.

Fire spillere – Minjee Lee fra Australia, Park In-bee fra Sør-Korea og Cristie Kerr og Nelly Korda fra USA – deler plassen bak Pettersen etter å ha spilt ferdig andre runde.

– Jeg spilte veldig bra. Det har ikke vært en så lang dag, men jeg har spilt litt golf. Jeg har bare vært stabil, prøvd å spille bra og gi meg selv gode muligheter, oppsummerte Pedersen.

Den norske jenta liker seg godt i California.

– Hvordan kan man ikke elske dette stedet? Det er som himmelen for golf, og det er flotte omgivelser. Man er nødt til å spille sitt beste for å angripe banen. Jeg har slått ballen bra og gitt meg selv gode muligheter inn mot greenen, sa Tutta.

Den første runden ble avbrutt på grunn av dårlig vær torsdag. Dermed måtte spillerne først gjøre ferdig den før de kunne ta fatt på runde to fredag. Spillet trakk dermed ut i tid, og da spillet ble avsluttet for kvelden fredag, var det fortsatt mange som ikke var ferdige med runden.

Etter planen skal runde tre og fire i turneringen spilles lørdag og søndag

(©NTB)