HARDBARKA FAN: Ole Johannes Ferkingstad (21) sammen med Kim Daniel Sannes og Rudy Claes.
HARDBARKA FAN: Ole Johannes Ferkingstad (21) sammen med Kim Daniel Sannes og Rudy Claes. Foto: Privat.

– Dette er veldig trist. Ikke bare for fansen, men for hele Norge

Fansen i sjokk etter Cæsar-stopp.

I dag kom nyheten mange har fryktet. Hotel Cæsar er inne i sin siste sesong, det bekrefter TV 2s dramasjef Christopher Haug.

– Det stemmer at vi ikke har bestilt en ny sesong av Hotel Cæsar nå, men for TV 2 betyr ikke dette at eventyret er over, sier Haug til TV 2.

Siden premieren i 1998 har det blitt sendt over 3000 episoder av den norske dramaserien.

– Dette er veldig trist

Ole Johannes Ferkingstad (21) fra Karmøy har vært blodfan helt siden oppstarten i 1998. I fem år drev han også en Hotel Cæsar-fanblogg.

– Jeg fikk akkurat pushvarsel nå. Jeg fikk sjokk! Du hører sikkert på stemmen min at jeg er litt skjelven, sier 21-åringen når TV 2 ringer.

– Dette er veldig trist. Ikke bare for fansen, men for hele Norge. Cæsar har vært starten på norsk TV-historie og norsk såpedrama, forteller 21-åringen som også er administrator for Hotel Cæsars fan-gruppe på Facebook.

Selv om det hele er trist, håper han at serien avsluttes med et mysterium – og at de gamle Cæsar-skuespillerne vil dukke opp i den siste episoden.

Sumo-kritikk

I februar 2016 ble det besluttet at såpeserien skulle flyttes fra linær TV til TV 2 Sumo. Det falt ikke i god jord hos fansen.

– Da TV 2 valgte å fjerne Cæsar fra TV-skjermen tenkte jeg at det var et veldig dårlig valg. Det er greit nok at man får alle episodene der, men å tvinge folk inn på TV 2 Sumo tror jeg var en dum idé.

– Det var et steg mot døden, om man kan kalle det det, sier Ferkingstad.

– Jeg vil takke Cæsar og produksjonen for alle de gode årene og øyeblikkene. Jeg har personlig hatt et nært forhold til produksjonen, og har fått være med på å påvirke mye i serien, avslutter han.

Nye episoder av Hotel Cæsar sendes på TV 2 Sumo ut 2017.