STINKEMASKIN: Slik så Jesse Newtons robotstøvsuger ut etter å ha kjørt over hundebæsj og fortsatt ferden gjennom huset.  
STINKEMASKIN: Slik så Jesse Newtons robotstøvsuger ut etter å ha kjørt over hundebæsj og fortsatt ferden gjennom huset.   Foto: Jesse Newton

Familien våknet til fryktelig stank – så kom de på hva de hadde glemt å gjøre

Les familiefarens hysteriske advarsel til alle med hund og robotstøvsuger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er få av oss som kan påstå at støvsuging er moro, og dette er årsaken til at flere og flere kjøper seg robotstøvsugere.

Familiefaren Jesse Newton var en stolt eier av en robotstøvsuger, men en natt gikk alt galt.

Hadde han bare husket å lufte hunden sin, Evie, kunne katastrofen ha blitt avverget.

I stedet gikk det aller meste galt.

«Så, i forrige uke skjedde noe helt tragisk i husholdningen vår. Jeg har brukt tiden frem til nå på å komme over det og sette ord på det horrible som skjedde...»

Slik starter historien som Jesse la ut på Facebook-siden sin i august i fjor. Derfra ble den delt utrolige 350.000 ganger.

Etter at Facebook-siden Haslemere Rants denne uka la ut Jesses historie på nytt, har den fått et nytt liv på nett. På bare seks dager er historien delt 230.000 ganger.

Kanskje ikke så rart, for bare hør her:

«På et tidspunkt mellom midnatt og 01.30 på natten hadde hunden vår bæsjet på teppet. Hvordan vet jeg det? Fordi roombaen er programmert til å kjøre klokken 01.30 hver natt. Den fant bæsjen, og så var katastrofen et faktum».

GODT HUMØR: FAmilien Watson kunne - etter husvasken - le godt av hendelsen.
GODT HUMØR: FAmilien Watson kunne - etter husvasken - le godt av hendelsen.

Sjokkartet oppvåkning

Man kan lese at Newton bråvåknet da den fire år gamle sønnen hans rundt 03.03 krøp opp i sengen hans - og stinket hundebæsj.

Det var da Jesse kom på at han hadde glemt å gå tur med Evie kvelden i forveien.

Han tuslet ned i stua for å se hvor Evie hadde gjort sitt fornødne.

Det var da han oppdaget det han kaller «bæsjokalypsen».

Robotstøvsugeren hadde som vanlig startet 01.30. Mens den de fleste netter bare suger til seg støv, hadde den denne gangen kjørt over den varme, bløte hundebæsjen, for så å fortsette sitt nattlige raid gjennom etasjen.

Den hadde spredt hundebæsj ut over samtlige flater i etasjen. Newton forteller at han fant bæsj på gulvet, teppet, leketøy, møbler og alt annet som var i kontakt med gulvet. Det var bæsj i gulvsprekkene, på gardinene, på veggene.

Newton har laget en tegning for å illustrere nøyaktig hvor grundig Roombaen tok for seg etasjen og spredte bæsjen til alle mulige kriker og kroker:

BÆSJ, BÆSJ, BÆSJ: Slik illustrerer Jesse Newton viser hvor robotstøvsugeren har jobbet mens han sov.
BÆSJ, BÆSJ, BÆSJ: Slik illustrerer Jesse Newton viser hvor robotstøvsugeren har jobbet mens han sov.

Satan skjelver av frykt

«Ikke bare banner du. Du finner på nye banneord som ville fått Satan til å skjelve av frykt,» skriver han.

Han visste ikke hvor han skulle begynne. Han prøvde å vaske bort bæsj fra føttene, men innså fort at det ville bli umulig.

«Så finner du frem tørkerullen, og bruker opp tre eller fire ruller mens du tørker opp bæsj fra gulvet. Du finner frem klorsprayen, og sprayer mellom sprekkene i gulvet for å bløtlegge det, for bæsjen har allerede tørket. Så finner du frem moppen for å ta hånd om det syv meter lange bæsjesporet».

Etter å ha vasket i godt over to timer, la han seg klokken 06.

Da han våknet, var det bare å fortsette vaskejobben.

«Og så prøver du å vaske Roombaen. Du hiver den i badekaret for å bløtlegge den. Du drar den fra hverandre, del for del, og du lurer på når du ble voksen og det ble forventet at du skulle være ansvarlig for å en 03.30-Roomba-demontering-bæsje-vask,» skriver han.

«På dette tidpunktet er ikke bæsjen ikke bare på hendene dine - den er smurt langt opp etter albuene dine. Du har allerede hørt at Roombaen lager den «whirlllllllllllllllll-boop-hisssssssss»-lyden som all døende elektronikk lager, og du innser at du glemte å ta ut batteriet før den ble våt».

Til alt hell fikk familiefaren byttet den dyre robotstøvsugeren, da han hadde fått en livstidsgaranti med kjøpet.

«Vet dere hva de gjorde? De tilbød seg å erstatte den. Ja, folkens. De erstatter en Roomba som kjørte over hundebæsj og deretter døde en bæsjete, vassen død i badekaret. »

Man er aldri alene

På Facebook-siden har innlegget fått 62.000 kommentarer, og mange skriver at tårene triller av latter. Svært mange skriver også at det samme har skjedd med dem:

Solveig (91) har aldri sett en Mac før – se det lattermilde forsøket på å få henne på nett:

«Herregud!!! Du har ingen anelse om hvor glad jeg er for å høre at dette har skjedd med andre enn meg,» skriver en kvinne, og forteller at hun akkurat hadde kommet hjem med sin nyfødte og lå på soverommet og koste med henne, da odøren av hundebæsj sev inn på rommet.

Inn kom robotstøvsugeren, dekket av bæsj. Da hadde den allerede jobbet seg gjennom hele etasjen.

«Jeg har ledd høyt av din historie i fem minutter nå. Livet går videre, selv etter å ha vasket en Roomba med tannbørste. Hahahaha!», skriver hun.

Kjenner du igjen kjendisen?