Fotballryktene: – Chelsea vil bruke over 500 millioner på denne mannen

Chelsea vil ha Southamptons stjernestopper – Atlético Madrid kaster seg inn i kampen om Alexis Sánchez.

Landslagspausen er endelig over, og for en Premier League-helg vi har i vente. Storkampene står i kø. Lad opp til kampene med fredagens ferske fotballrykter!

Slik blir PL-helgen på TV 2

Southampton-stopperen Virgil van Dijk har lenge vært koblet til større klubber. Manchester City har lenge sett ut til å bli nederlenderens neste klubb, men nå har en annen PL-gigant kommet på banen. Ifølge Daily Mirror skal van Dijk står øverst på Antonio Contes ønskeliste i sommer. Chelsea vurderer å legge over 500 millioner kroner på bordet for å sikre seg 25-åringen. Både Everton og Liverpool skal også ønske seg Ronny Deilas tidligere elev.

Marseille prøvde seg på Yohan Cabaye i januar, men Crystal Palaces prislapp på over 170 millioner kroner ble for mye for den franske klubben, men ifølge Daily Mirror planlegger franskmennene et nytt bud til sommeren. Midtbanespillerens kontrakt løper ut kommende sesong.

Se den nyeste episoden av Premier Leaks i videovinduet øverst i saken

Fire Premier League-klubber kjemper om Dynamo Kiev-forsvareren Domagoj Vida. Ifølge Daily Mirror er det snakk om West Ham, Stoke, Everton og Sunderland. 27-åringen har spilt 42 landskamper for Kroatia. Prislappen skal ikke være for høy, ettersom han kun har ett år igjen av kontrakten med den ukrainske klubben.

Arsenals Alexis Sánchezs Arsenal-exit ser ut til å kunne bli en realitet til sommeren. Torsdag verserte ryktene om at chileneren ønsket seg til Chelsea, men nå skriver den spanske avisen AS at Atlético Madrid vil hente Gunners-stjernen.

Manchester United og Manchester City skal begge ha kontaktet Bayern München vedrørende Joshua Kimmich. Det melder Kicker. Den 22-årige backen har tidligere spilt under Pep Guardiolas ledelse i Bayern, og spanjolen er meget begeistret for tyskeren. – Han har absolutt alt. Jeg elsker denne gutten, sa Pep om Kimmich i fjor.

José Mourinhos Manchester United kan gå mot en travel sommer. Nå skriver Daily Mail at Real Madrid må betale omtrent 700 millioner kroner dersom de vil hente David de Gea. Det har tidligere versert rykter om at den spanske keeperen har en utkjøpsklausul på 550 millioner kroner, men disse rapportene skal ikke være riktige.

Men flere spillere kan også være på vei inn for Manchester-klubben. Napoli-stjernen Dries Mertens skal allerede ha vært i møter med United-representanter. Nå skriver La Repubblica at 29-åringen blir tilbudt over 50 millioner kroner i året for å spille for de rødkledde. Belgieren har vært i strålende form for Napoli denne sesongen med hele 25 scoringer. Lynvingen skal ha en utkjøpsklausul på over 300 millioner kroner.

Wilfried Zaha har vist litt av sine kvaliteter for Crystal Palace denne sesongen. Det skal ha ført til at London-rivalen Tottenham har fått øynene opp for vingen. Det kan imidlertid bety at både Moussa Sissoko og Erik Lamela forsvinner fra Spurs. Det melder Bleacher Report.

Til slutt tar vi med dagens spekulasjoner om James Rodriguez. Real Madrid-spilleren har vært koblet til flere storklubber. Nå skriver AS at Zinedine Zidane vil ha pengene tilbake for 25-åringen. Det vil si at prislappen vil ligge på rundt 720 millioner kroner. Både Liverpool og Chelsea er nevnt som mulige kjøpere.