Eileen Eriksen (24) fra Sarpsborg vant fjorårets Paradise Hotel og har blitt godt kjent gjennom sin Instagram-profil som har 100.000 følgere.

Tone Damli slutter

Nå skal hun delta i norgesmesterskapet i poker og tar Tone Damlis plass som Betsson-ambassadør.

I januar ble det kjent at samarbeidet mellom spillselskapet Betsson og Tone Damli var avsluttet.

– Etter at samarbeidet med Tone ble avsluttet har vi sett etter en kjent kvinnelig pokerspiller til NM og andre turneringer. Der synes vi Eileen passer veldig bra inn, og vi gleder oss til å jobbe med henne, sier Mikael Mellqvist til TV 2.

Lært poker av kjæresten

Interessen for poker dukket opp samtidig som Eileen fikk seg kjæreste. Han er en habil kortspiller, noe som har smittet over på Eileen.

24-åringen skal spille sin første live-turnering noensinne og lover å gi alt til tross for lite erfaring.

– Det jeg kan nevne er at jeg hvertfall ikke skal spille ABC-poker, selv om jeg ikke har all verdens med erfaring. Etter å ha sett samboeren spille en del så har jeg fått et inntrykk av at man kan vinne mye chips ved å sette press på motstandere, og at man ikke alltid trenger topp hender for å gjøre noen moves, sier hun til Betsson.

Kvinnelag

Eileen Eriksen skal spille på kvinnelaget til Betsson med blant annet Elisabeth Hille, Merethe Krohn, Ylva Thorsrud og Ingrid Marie Olsen

Norgesmesterskapet i Poker arrangeres i Dublin fra 31. mars til 8. april og TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo sender direkte fra turneringen.