En anonym småbarnsmamma ble rasende da hun nylig fikk kvitteringen etter å ha spist på Weetons Cafe i Harrogate i North Yorkshire.

På kvitteringen ble hun kalt «weird freak», altså på godt norsk: «Rart utskudd».

Årsaken skal ha vært at hun bestilte en liten omelett til barnet sitt på 11 måneder.

Det var kvinnens ektemann, Steve Dempster som la ut bilde av kvitteringen på Facebook.

– Hun bestilte frokost til seg selv, og en liten omelett til vår 11 måneder gamle baby fordi hun akkurat har begynt å spise mange forskjellige ting, skriver han.

Dempster står frem i The Sun med historien.

Begynte å fnise bak kassa

Kafeen har ikke barneporsjoner på menyen.

– Jenta i kassen spurte om hvorfor hun ikke bare bestilte en vanlig omelett, og forklarte at han ikke klarte å spise alt og at hun derfor ønsket en mindre porsjon. Kona pleide å jobbe der, og hun vet at hvis noen ønsker noe som ikke er på menyen, kan den ansatte bare skrive en beskjed til kokken, skriver Dempster.

– De begynte å skrive inn forespørselen, og kona mi la merke til at en av dem fniste, så hun spurte om en kopi av regningen. De ante ikke at det de skrev kom med på regningen.

– Det var ikke som om hun hadde et latterlig krav. Hun ble veldig sint og spurte dem: «Fortjener jeg virkelig å bli behandlet slik?».

Legger seg langflate

Daglig leder på kafeen, Keren Shaw, sier dette til The Sun:

– Dessverre opptrådte en av våre ansatte i dag seg på en svært uprofesjonell måte, og vi er utrolig lei oss. Dette er ikke servicenivået vi vet at kundene våre forventer av oss og vi forventer av våre ansatte.

Shaw varsler at hendelsen vil bli tatt opp internt.

– Vi har beklaget direkte overfor kunden det gjelder, og vil ta opp hendelsen internt med de ansatte det gjelder.