SPANIA-RETUR?: Tottenhams manager skal være aktuell som ny Barca-trener. Den spanske gigantklubben ønsker først og fremst en manager som har vært i klubben tidligere. Blir Pochettino unntaket?
SPANIA-RETUR?: Tottenhams manager skal være aktuell som ny Barca-trener. Den spanske gigantklubben ønsker først og fremst en manager som har vært i klubben tidligere. Blir Pochettino unntaket? Foto: AFP / Justin TALLIS.

Fotballryktene: – I møte med Barcelona

Tottenham-manager Mauricio Pochettino skal ha vært i møte med Barcelona-presidenten.

Det skriver Daily Mirror. Pochettino har gjort sine saker bra i sjefsstolen på White Hart Lane, og er nå en attraktiv herremann for de aller største klubbene.

Tottenham ligger for øyeblikket på en imponerende andreplass i Premier League, og den argentinske manageren er i ferd med å føre klubben til Champions League enda en gang.

Barcelona jakter ny manager etter at Luis Enrique avslørte at dette ble hans siste sesong.

Ifølge den engelske avisen møttes Pochettino og Barcelonas president, Josep Maria Bartomeu, denne uka. 45-åringen skal være på listen over aktuelle erstattere for Enrique.

Møtet skal ha funnet sted på en restaurant i Barcelona. Spurs skal på sin side være rolige, og insisterer på at det ikke er grunn for panikk.

Den katalanske storklubben skal også være interesserte i Leicesters Riyad Mahrez, melder Telegraph. Engelskmennene krever 40 millioner pund for den 26 år gamle teknikeren.

Chelsea vil snyte Manchester United for Atletico Madrids brennhete spiss, Antoine Greizmann. Skal man tro The Sun. Spissen, som skal være verdt hele 86 millioner pund, er sterkt ønsket i begge leirer.

Real Madrid håper å kunne sikre seg to Chelsea-spillere denne sommeren. Både Eden Hazard (26) og Thibaut Courtois (24) skal stå høyt på ønskelisten til manager Zinedine Zidane, ifølge The Guardian.

Ifølge Telegraph ønsker London-klubben å gi Hazard ny kontrakt, og vil avvise alle bud for stjernespilleren sin.

Det er ikke bare Greizmann Chelsea og United kniver om. Rødtrøyene skal være nærme å sikre seg 16 år gamle Daishawn Redan fra Ajax, skriver The Sun. Også Manchester City og Chelsea ønsker seg unggutten, som har valgt å ikke signere profesjonell kontrakt med Ajax.

José Mourinho er i Kroatia for å se mer av Ivan Perisic (28) og Marcelo Brozovic (24), melder kroatiske medier. Begge tjener til livets opphold i Inter.