Sjekk ut Marius Borg Høibys designdebut

Marius Borg Høiby (20) designer skinnjakker i Los Angeles.

Marius Borg Høiby (20) har knapt rukket å parkere flyttelasset i USA – nå gjør han seg bemerket som klesdesigner i Los Angeles' gater. Og det som en rebelsk en, kan God kveld Norge avsløre i lørdagens sending.

Med budskap som «motherfucker», «I am trouble» og «fuck you», pryder han sorte skinnjakker med designet sitt.

Under navnet MBH Design deler han bilder av jakkene på sin Instagram-konto, og det kan se ut til at han har et samarbeid med den godt etablerte modellen Jonah Claunch (20).

Claunch bor i Los Angeles, og har jobbet for merker som Versace, Topman og Saint Laurent. Nå deler han bilder av Borg Høibys jakker – og poserer sammen med nordmannen i sosiale medier.

– Ikke overraskende

Moteeksperten Ida Elise Einarsdottir sier til God kveld Norge at hun ikke ble overrasket da kronprinsesse Mette-Marits sønn dukket opp i moteverden.

– Jeg er ikke så veldig overrasket. Han har jo vært en liten rebell. Kanskje han trenger å få ut noe, som han kan få ut via de jakkene, sier hun.

– Dette er ikke akkurat noe revolusjonerende i motebransjen, men han treffer et tegn i tiden: Både skinnjakker, og det å kunne tilpasse sine egne ting – gjøre det unikt for sin personlige stil.

⚡️ Draw a Blank .. #models #jonahclaunch #malemodelstowatch #naughtymodels #portait #malemodels

Et innlegg delt av Jonah Claunch (@jonahclaunch)

Se hele saken i God kveld Norge lørdag kveld.

– Må få et kulere navn

Utenlandske medier spekulerer nå i om Marius planlegger å gjøre butikk ut av skinnjakkedesignet. Om han skal få til det, må det mye planlegging til, mener Einarsdottir.

– De må ha et godt business-hode, en god plan, en bra markedsføringsstrategi, og han må ha et bedre navn. MBH Design er ikke det kuleste jeg har hørt, mener Einarsdottir.

Likevel synes hun det er spennende at Borg Høiby tar et steg inn i moteverden.

– Det er morsomt at han flørter litt med design. Kanskje han blir motedesigner til slutt.

God kveld Norge har forsøkt å få en kommentar fra Marius Borg Høiby og Slottet, uten å lykkes.

God kveld Norge ser du lørdag kveld kl. 22.40 på TV 2, eller når du vil på TV 2 Sumo.