Bunnløs fortvilelse etter at opprykket røk for Nidaros

Mens Kongsvinger kunne glede seg over at de beholdt plassen.

Se sorgen og gleden i videovinduet øverst.

Manglerud Star og Kongsvinger beholder plassen i eliteserien ishockey. Nidaros kunne avgjort på egen hånd, men tapte borte mot Comet.

Nidaros tapte 2–3 borte mot Comet, mens Kongsvinger vant 4–2 borte over Manglerud Star.

– Akkurat nå føles det helt jævlig, sier Nidaros-trener Jan Morten Dahl til Adresseavisen.

– Jeg er stolt over gutta mine. Stolt over sesongen de gjør, og stolt over hvordan de fighter utpå her i dag. Men det ville seg ikke.

Nidaros kom under, men Vladimir Kutny og Niklas Unger Nilsen sendte trønderne i ledelsen etter en periode. Midtperioden endte målløs, mens hjemmelaget ved Paulius Gintautas og Jacob Klang kom tilbake og tok føringen i kampen. Resultatet holdt seg kampen ut.

I Manglerudhallen var det Kongsvinger som hadde kniven på strupen, men laget fra skogene var samtidig avhengig av hjelp fra Comet.

Daniel Trnavsky og Victor Zetterberg scoret hvert sitt mål i åpningsperioden. Manglerud Star som var klare for å beholde plassen i elite, reduserte ved Matej Macek, mens Valter Rønning sendte Kongsvinger i ny tomålsledelse.

Jesper Hoel reduserte mot slutten av midtperioden slik at det ble spenning kampen ut. Juuso Mörsky satte 4-2-målet i åpent mål.

Nidaros-treneren ville ikke legge skylden på Manglerud/Star for at de tapte hjemme mot Kongsvinger.

– Det er ikke deres skyld at vi ikke rykker opp. Vi hadde det i egne hender. De stilte også sitt beste mannskap mot Kongsvinger. Dette nederlaget er fullt og helt vår egen feil, sier en skuffet Nidaros-trener.

(©NTB)