Én person siktet etter at mann ble skutt flere ganger

En mann hadde først status som vitne etter en skyteepisode i området rundt St. Hanshaugen i Oslo, men etter avhør med politiet er han nå siktet for grov kroppsskade.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til torsdag ble en mann i 20-årene skutt flere ganger. Hendelsen skjedde et sted i området rundt St. Hanshaugen i Oslo.

– Mannen som ble skutt er operert, og tilstanden hans er stabil, sier leder av Voldsavsnittet Stein Olav Bredli til TV 2.

Tidligere torsdag ble det meldt at et vitne hadde blitt siktet for falsk forklaring. Etter avhør med politiet er samme person nå siktet for grov kroppsskade.

– Han ble først avhørt som vitne, men på bakgrunn av avhør er han nå siktet for at han står bak hendelsen, altså alvorlig vold, sier Bredli.

Det er foreløpig ikke funnet noe konkret åsted, og politiet jobber med saken. Det vil bli gjennomført videre avhør utover ettermiddagen og kvelden.

– Fornærmede var i kontakt med en annen person, som på et tidspunkt tok fram et våpen og skjøt fornærmede flere ganger. Mannen har så på egen hånd kommet seg til Ullevål sykehus litt før midnatt, sa operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB tidligere i dag.