BARE DRITT: Nicole Byers langer ut mot flyselskapet etter at hun fant avføring i flyteppet sitt.
BARE DRITT: Nicole Byers langer ut mot flyselskapet etter at hun fant avføring i flyteppet sitt. Foto: Twitter

Nicole (30) brakk seg da hun åpnet teppet på flyet

Skrekkhistorien kan føre til at du aldri klarer å bruke et flyteppe igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den amerikanske komikeren Nicole Byer (30) mener at hun er blitt «følelsesmessig preget» etter at hun forrige uke fløy med Delta Air Lines.

Da New Jersey-kvinnen hadde satt seg vel til rette i flysetet og åpnet teppet hun hadde fått utdelt, fant hun det hun kaller «stivnet dritt».

Det er på Twitter at Byer forteller om hendelsen:

«Kjære @Delta. Noe ekkelt skjedde på flyturen min. Jeg åpnet teppet, og der var det bokstavelig talt «a piece of s***». Hvordan kan dette skje?».

Mistenker flyverten

Videre forteller hun at teppet var pakket inn i en plastikkpose, men at hun antar at en ansatt bare har brettet sammen et brukt teppe og pakket det inn.

«For en ekkel kunde som driter i et teppe. Men virkelig - hvordan kunne en ansatt bare brette det og legge det i posen?».

Hun medgir at bildet hun tok av bæsjen ikke er det beste, men at hun brakk seg da hun åpnet teppet og ikke orket å ta flere bilder.

«Jeg kunne ha tatt et bedre bilde av den stivnede dritten, men det var en stivnet dritt og jeg orket ikke å nærme meg den igjen», skriver hun.

Kald på fremtidige flyturer

30-åringen fortsetter å lange ut mot flyselskapet, og skriver at hun er «rystet langt inn i margen».

Hun hevder at de ansatte på flyet bekreftet at det var avføring hun hadde funnet.

«Jeg antar at jeg fremover kommer til å være kald på alle fremtidige flyturer fordi jeg kan aldri bruke et teppe igjen FORDI EN BÆSJ VAR I DET FORRIGE TEPPET MITT».

Hun truer også med å aldri fly Delta Airlines igjen.

Lite fornøyd med svaret

Delta Airlines har svart Nicole på Twitter, og skriver dette: «Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette. Vennligst ta kontakt med de ansatte på flyet for hjelp».

Nicoles svar er dette:

«Kødder dere? Selvsagt tok jeg kontakt med flyverten. Jeg er følelsesmessig preget, og dette er alt dere sier? DET VAR EN DRITT I TEPPET MITT!».

I en oppdatering skriver Nicole at Delta Airlines har tilbudt henne å få refundert flybilletten og gi henne 50.000 bonuspoeng og 600 såkalte «Delta dollars» i kompensasjon.

En talsperson for Delta Airlines sier dette til Daily Mail:

– Vi har beklaget hendelsen overfor kunden, og samarbeider nå med leverandøren for å sikre at det i fremtiden ikke blir funnet fremmedlegemer i gjenstandene på våre fly.