KLØFTA: På deler av Romerike er det svært glatt tirsdag morgen. Bildet er fra Kløfta. Foto: Øyvind Bakke
KLØFTA: På deler av Romerike er det svært glatt tirsdag morgen. Bildet er fra Kløfta. Foto: Øyvind Bakke

Speilglatte veier på Østlandet

Det har vært flere trafikkulykker i morgentimene tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Konnerud i Drammen er det rapportert om svært glatte veier, opplyser politiet. Også på Romerike advares det om glatt føre.

På Riksvei 170 mellom Bjørkelangen og Aurskog smalt det ved 06-tiden. To personer er skadd. Ett kjørefelt ble stengt etter ulykken.

– Én person er kjørt til Ahus med hodeskader, og én får behandling i ambulanse. To av tre som var involvert ble skadd, sier operasjonsleder Petter Olausson til TV 2.

40 minutter senere var det en ny ulykke 300 meter øst for stedet hvor den første ulykken skjedde. En person klaget over nakkesmerter, ifølge politiet.

– SPEILGLATT på stedet, advarer politiet.

Olaussen sier de hovedsakelig har fått meldinger om glatte veier øst for Aurskog og oppe i høyden i Lørenskog. På Vallerudåsen i Lørenskog meldes det om store trafikale problemer etter en ulykke som ikke førte til personskader.

– Jeg vet ikke om folk har lagt om til sommerdekk, men det er i hvert fall speilblankt i deler av Romerike, sier operasjonslederen.

På Fylkesvei 34 ved Brandbu i Oppland krasjet to personbiler tirsdag morgen.

– Meget glatt, melder politiet.

Også fra Asker rapporteres det om glatte veier. I Larvik i Vestfold kolliderte en bil og en lastebil tirsdag morgen etter at personbilen skled i en sving. Ingen personer kom til skade.

Har du bilder fra trafikken? TIPS OSS!

TV 2 følger saken