SMILER: Magnus Carlsen har mye å smile for. Dette bildet ble tatt i forbindelse med verdensmesterskapet i 2016.
SMILER: Magnus Carlsen har mye å smile for. Dette bildet ble tatt i forbindelse med verdensmesterskapet i 2016. Foto: Joel Saget

Magnus Carlsen (26) har fått seg kjæreste

Sjakkstjernen annonserte at han hadde fått seg kjæreste på selveste Valentinsdagen.

Magnus Carlsen (26) er i et forhold.

På hans private Facebook-konto endret han status fra «singel» til «i et forhold» med Synne Kristin Larsen (22) på selveste Valentinsdagen 14. februar.

Sjakkstjernens manager Espen Agdestein bekrefter ovenfor VG at Carlsen er i et forhold, men sier han ikke ønsker kommentere saken utover dette. Synne Kristin Larsen har ikke besvart TV 2s henvendelser.

Hjemmebesøk
Ifølge lokalavisen Vesterålen Online er Carlsens kjæreste fra Alsvåg i Øksnes kommune i Nordland.

Kjærlighetslivet til sjakkgeniet har vært et mysterium lenge, og de siste årene har han ikke ønsket å uttale seg så mye om dette i mediene.

KJÆRESTER: Det er nå bekreftet at Synne Kristin Larsen (22) er i et forhold med Magnus Carlsen. Foto: Kolbjørn Hoseth Larsen 
KJÆRESTER: Det er nå bekreftet at Synne Kristin Larsen (22) er i et forhold med Magnus Carlsen. Foto: Kolbjørn Hoseth Larsen 

Lokalavisen skriver at Carlsen besøkte kjæresten sin i Øksnes i februar i år, men den gangen ønsket ikke manager Agdestein å kommentere ryktene.

Superkjendis
Magnus Carlsen nyter nå turneringsfrie dager etter noen fantastiske måneder ved sjakkbrettet.

På sin bursdag, 1. desember, slo han i fjor etter fire partier med hurtigsjakksin russiske motstander, Sergej Karjakin, og forsvarte med det VM-tittelen.

Og i febrauar i år fikk han æren av å figurere i den gigantiske serien, «The Simpsons», som blant annet ble sendt på Viasat 4. Her opptrer Carlsen som sjakk-veileder for Homer Simpson.

Her er Magnus Carlsen i The Simpsons