Engelskmannen bommet regelrett på ballen da han bare skulle sette den inn i nettet bak Citys målvakt Willy Caballero.

Det sto ti minutter igjen på klokken i den elleville forestillingen mellom Manchester City og Liverpool. Lallana satte i gang en kontring for de røde. Firmino ble spilt fri bak vertenes forsvar.

Foran mål hadde Lallana skaffet seg rom. Alene på fem meter var det eneste 28-åringen trengte å gjøre å sette bredsiden til.

– Adam Lallana med en av de mest spektakulære missene jeg kan huske å ha sett på dette nivået, utbrøt TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

Hjemmelaget hadde også sine sjanser, men 1-1 ble stående som sluttresultat.

– Han var fantastisk
Etter kampen følte Liverpool-spilleren behov for å be sin manager om unnskyldning etter den ekstraordinære missen.

Se den utrolige missen i kampreferatet i videovinduet øverst!

– Han er en av de mest tekniske spillerne jeg har jobbet med, hvis ikke den beste. Hvis han ikke kan i det avgjørende øyeblikket, er det åpenbart fordi han har jobbet så hardt på forhånd, sa Klopp etter kampen, med henvisning til bommen.

– Keeperen var ganske imponerende, eller så ble han (Lallana) overrasket over at vi spilte fotball som det. Etter kampen ba han om unnskyldning. Jeg spurte hvorfor. Det var ingen grunn til å be om unnskyldning. Hans prestasjon var fantastisk, fortalte Liverpool-manageren.

– Kan være skuffet
Tyskeren var mer eller mindre fornøyd med resultatet, selv om han mente laget kunne tatt med seg alle poengene fra Etihad Stadium.

– Det var ti minutter igjen av kampen. Jeg tenkte vi måtte avgjøre kampen. Så kom selvsagt Adams mulighet. Jeg kan ikke glemme alle disse situasjonene. Jeg kan fortsatt se for meg Sergio Agüeros miss fra inne i 16-meteren. Det hender ikke for ofte, sa 49-åringen.

Liverpool har en imponerende statistikk mot topp seks-lagene i Premier League denne sesongen. De har nå møtt alle lagene to ganger, og står med fem seire og fem uavgjorte.

– Igjen en imponerende topp seks-kamp av Liverpool. De kan, som Klopp var inne på etter kampen, være litt skuffet over at de ikke stjal med seg alle poengene, sa TV 2s Premier League-ekspert, Brede Hangeland, i søndagens Fotballkveld-sending.