Den anerkjente britiske journalisten John Cross, som følger klubben tett, skriver at Wenger har bestemt seg for å bli i London.

Tross en ydmykende mesterligaexit, fire tap på de fem siste i ligaen, og en haug med misfornøyde supportere - så ønsker den rutinerte franskmannen å skrive under på en ny kontrakt, ifølge Mirror. Uansett om klubben skulle havne utenfor topp fire og gå glipp av Champions League for første gang under 67-åringens ledelse.

Wenger innrømmer at han er inne i sin tøffeste periode som Arsenal-manager siden ankomsten i 1996.

Han uttalte etter 1-3-tapet mot West Bromwich at han har bestemt seg for framtiden, men ville ikke si noe mer enn det. Arsenal-manageren vil snart holde samtaler med klubbens styre.

KRITIKKEN HAGLER: Slike syn er blitt ganske så vanlige under Arsenals kamper. Her fra oppgjøret mot WBA. Foto: Reuters / Andrew Boyers
KRITIKKEN HAGLER: Slike syn er blitt ganske så vanlige under Arsenals kamper. Her fra oppgjøret mot WBA. Foto: Reuters / Andrew Boyers

– Jeg vet hva jeg vil gjøre i framtiden, sa Wenger etter tapet på The Hawthorns.

Må være varsomme
Men ifølge avisen er det ikke bare opp til Wenger. Den lengstsittende manageren i ligaen må komme fram til en gjensidig avgjørelse sammen med klubben.

Framtiden til spillere som Mesut Özil og Alexis Sánchez ville også påvirke utfallet. Klubben vet at de må time en eventuell offentliggjøring på en varsom måte dersom Özil og Sánchez skulle bli solgt.

Under lørdagens oppgjør mot WBA kunne man se fly over stadion, med bannere med tydelig budskap på, i tillegg til vanlige plakater blant Wenger-motstandere på tribunen.

West Brom-manager Tony Pulis tror Wenger blir hos The Gunners.

– Jeg blir overrasket om han drar, sier trenerkollegaen.

På spørsmål om det er fordi franskmannen selv har fortalt det, svarer Pulis:

– Ja. Fordi han har fortalt meg det.

– Tiden er forbi nå
TV 2s fotballeksperter, Petter Myhre og Brede Hangeland, var samstemte i søndagens Fotballkveld-sending.

– Det er en fryktelig vanskelig situasjon. Han har vært der i 20 år. Han er en legende. Men nå har de tapt fire av de fem siste, og de røk hodestups ut av av Champions League på en pinlig måte. Jeg skjønner godt de stemmene som mener Wenger må komme seg ut av Arsenal. Eieren har litt å tenke på i disse dager. Skal han være lojal mot Wenger, eller skal han få ham ut. Jeg mener Wengers tid er forbi nå, konkluderte Hangeland.

Tidligere landslagsspiller Jan Åge Fjørtoft skriver på Twitter at situasjonen er som Elvis' siste konsert.

Søndag skrev den tyske storavisen Bild at Arsenal har tatt kontakt med Borussia Dortmund for å snakke med manager Thomas Tuchel, men ifølge Sky Sports nekter klubben for dette.