Tottenham skal være interesserte i å hente Suso tilbake til England, skriver Daily Mirror. Den offensive midtbanespilleren var Liverpools eiendom i fem år, men fikk bare 18 førstelagskamper og scoret ett mål, før han ble snappet opp av Milan i 2015. Suso har scoret seks mål og levert sju målgivende pasninger denne sesongen.

Tottenham skal også være ute etter Porto-eide Moussa Marega, som denne sesongen har scoret 12 mål på 21 kamper på utlån i Vitória Guimarães denne sesongen, men ifølge The Sun kan Spurs forvente seg konkurranse fra Premier League-kollega Liverpool. Den malisiske landslagsspilleren kan bli en dyr mann med en utkjøpsklausul på om lag 370 millioner kroner.

Vest i London er Chelsea på jakt etter mannen som sendte Manchester City ut av Champions League forrige uke, Tiemoue Bakayoko. 22-åringen har vært en åpenbaring for Monaco denne sesongen, og Chelsea-manager Antonio Conte skal se på Bakayoko som en bedre løsning på lang sikt enn Romas Radja Nainggolan, som ble jaktet av Chelsea i fjor sommer. Chelsea må imidlertid belage seg på kamp om Bakayoko, for interessen i europeiske storklubber er stor, skriver Daily Mirror.

Vi holder oss i den engelske hovedstaden: Arsène Wenger kommer til å signere ny kontrakt og bli værende i Arsenal, kan West Bromwich-manager Tony Pulis avsløre, melder The Sun.

En annen Premier League-manager som skal sitte trygt er David Moyes i Sunderland. Ifølge Sunderland Echo har skotten full tillit fra klubbeier Ellis Short og formann Martin Bain, til tross for at klubben styrer mot nedrykk med sju poeng opp til trygg plass.

Claudio Ranieri hadde ikke like mye tillit da resultatene begynte å svikte for Leicester denne sesogen. I slutten av februar fikk italieneren sparken hos den regjerende seriemesteren, og The Sun skriver at Cesare Prandelli avviste et tilbud om å bli Ranieris erstatter på grunn av klubbbens behandling av landsmannen. I stedet fikk Craig Shakespeare jobben ut sesongen.

Den tidligere engelske landslagssjefen Roy Hodgson var koblet til samme jobb, men den siste tiden har han vært satt i sammenheng med en annen rolle som sportsdirektør i Norwich. Nå avviser Championship klubben at det er aktuelt, melder Norwich Evening News.

Swansea ligger på den siste trygge plassen i Premier League, og skulle klubben klare å berge seg, kan det gå mot en ny vanskelig sesong. Liverpool Echo melder nemlig at waliserne kan miste lagets store stjerne, Gylfi Sigurdsson, som er sterkt ønsket i Everton.

Burnley-stopper Michael Keane og Manchester United-kaptein Wayne Rooney er også på radaren til Goodison Park-klubben, ifølge lokalavisen.

Samtidig kan Everton-manager Ronald Koeman bli kvitt midtbanespiller Tom Cleverley, som gikk på lån til Watford i januar. Spiller den tidligere Manchester United-mannen én kamp til for Watford, utløser det en klausul om en permanent overgang, skriver Watford Observer.

På den røde delen av Merseyside bør Liverpool frykte Barcelona, for katalanerne skal ha utpekt Philippe Coutinho og PSGs Marco Verratti som mulige erstattere for Andrés Iniesta, skriver Daily Mirror.

Jack Wilshere var en gang i tiden linket til Barcelona, men denne sesongen har han vært på lån i Bournemouth fra Arsenal. Ifølge Daily Echo ønsker nå Bournemouth å gjøre Wilshere til Joshua Kings permanente lagkamerat etter sesongen.

I Championship sliter Ipswich etter sju strake kamper uten seier. Manager Mick McCarthy sier at han forstår kritikken, skriver East Anglian Daily Times.