PÅ VEI VEKK? Luke Shaw har hatt en trøblete karriere i Manchester United.  /
PÅ VEI VEKK? Luke Shaw har hatt en trøblete karriere i Manchester United. / Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: – Manchester United-forsvarer ønsker å forlate klubben

Og Arsenal, Tottenham og Chelsea kjemper om Ross Barkley.

Chelsea stormer mot ligatittelen i Premier League, men har allerede begynt å tenke på neste sesong.

London-klubben ønsker å hente Evertons Ross Barkley i sommer, men får tøff konkurranse fra byrivalene Arsenal og Tottenham, skriver Mirror. Så spørs det om Everton ønsker å selge.

Romelu Lukaku har et sterkt ønske om å spille Champions League. Everton sier at de ikke vil stå i veien for spissen om klubben ikke klarer å kvalifisere seg. Lørdagens resultater gjør at blåtrøyene nærmer seg topp fire, men fortsatt er det fem poeng frem til Liverpool. Chelsea har tidligere signalisert at Lukaku kan være en mann for dem.

Chelsea planlegger også et bud på 420 millioner kroner for Monaco-duoen Benjamin Mendy og Bernardo Silva, skriver Mirror.

Manchester United-backen Luke Shaw kostet rødtrøyene i overkant av 300 millioner kroner, men skader har ødelagt Old Traffordd-oppholdet til Shaw. Nå ønsker han seg vekk, skriver Daily Star. Stoke, Crystal Palace og Newcastle skal være blant de interesserte klubbene.

Manchester City har slitt på keeperplass denne sesongen. Nå er de i forhandlinger med Benficas keepertalent Ederson, skriver det portugisiske nettstedet Record. Han er ikke den eneste keeperen i Citys søkelys. Til tross for erfaringene med Claudio Bravo, ønsker Pep Guardiola å hente en ny Barcelona-keeper. Nå er det Marc-Andre ter Stegen som er på blokken ifølge Daily Mail. Han vil koste rundt 315 millioner kroner.

Forsvarsspillet til City har heller ikke vært spesielt imponerende. Nå vil Pep Guardiola legge 525 millioner kroner på bordet for Juventus' bunnsolide midtstopper Leonardo Bonucci, skriver Daily Star.

De lyseblå kan samtidig glede seg over at Gabriel Jesus gjør store fremskritt. Han kan være tilbake allerede til FA-cup-semifinalen mot Arsenal, skriver The Sun.

Arsenal og Manchester United følger nøye med på utviklingen til Monacos stjerneskudd Tiemoue Bakayoko, skriver The Sun. Bakayoko har levert flere imponerende forestillinger i Champions League, og ble nylig hentet inn i den franske landslagstroppen da Paul Pogba måtte melde forfall.

Manchester United får tøff konkurranse fra Milan og Juventus om Benficas dyktige høyreback Nelson Semedo (23). Det skriver OJogo.

Ellers avviser Zlatan Ibrahimovics agent at 35-åringen er aktuell for en overgang til Napoli til sommeren. Zlatans kontrakt med Manchester United går ut etter sesongen.

Liverpool-manager Jürgen Klopp ønsker å styrke laget med Borussia Dortmunds talentfulle 19-åring Ousmane Dembele.