ISFRONT: Lionel Messis kommende kone, Antonella Roccuzzo, skal ha et svært dårlig forhold til Piqués kjæreste Shakira.
ISFRONT: Lionel Messis kommende kone, Antonella Roccuzzo, skal ha et svært dårlig forhold til Piqués kjæreste Shakira. Foto: AFP ,Olivier Morin / AP, John Shearer

Iskald konekrangel i Barca – Piqué og Shakira ikke invitert i Messis bryllup

Såpeopera bak kulissene i storklubben.

24. juni skal Lionel Messi og kjæresten Antonella Roccuzzo gifte seg i Rosario i Argentina, og det hevdes at paret har invitert 700 gjester i det storstilte bryllup.

Én av Messis lagkamerater blir imidlertid ikke å se, verken i kirken eller på festen. Gerard Piqué er ikke på gjestelisten.

Årsaken skal være måten han, og ikke minst hans kjæreste, sangerinnen Shakira, oppfører seg på.

Antonella Roccuzzo og Shakira tåler visstnok ikke trynet på hverandre. Det henger sammen med at Roccuzzo både var og er en god venninne med Nuría Tomás, som var Piqués kjæreste da han møtte Shakira.

At Piqué og Shakira fant tonen er aldri blitt tilgitt, skriver Ekstrabladet som siterer spanske El País.

Shakira ser heller ikke Barcelonas kamper sammen med de andre spillerkjærestene. Hun sitter i stedet sammen med hennes og Piqués sønner Sasha og Milan et annet sted.

At hun gjør det slik skyldes visstnok at spillerfruene, med Roccuzzo og Luis Suárez’ kjæreste, Sofía Balbi, i spissen, ser hverandre både titt og ofte, men at Shakira aldri blir invitert med.

Verken isfronten eller den manglende bryllupsinvitasjonen er bekreftet av noen av partene, og det som er helt sikkert er at Messi og Piqué i alle fall har hatt stor suksess sammen på fotballbanen.