Kristoff: – Det er som å tisse piggtråd

Urinrøret gir Alexander Kristoff problemer. Sjekk hans løsning på problemet.

Alexander Kristoff håper på å vinne Milano-Sanremo for andre gang. 29-åringen vant klassiker-monumentet i 2014, og det var en triumf som betydde mye for Katusha-stjernen.

– Jeg føler jo at karrieren tok et steg opp i toppsjiktet med den seieren. Det har vært en drøm å gjenta den bedriften. Vinner du her har du i hvert fall reddet sesongen, om ikke karrieren, sier Kristoff til TV 2.

TV 2 møter Kristoff på Una Hotel ved Malpensa-flyplassen i Milano. Katusha-rytterne skal ut på en lett treningstur. og spurtkanonen er opptatt av forskjellige sykkelseter før han legger i vei. Og det med god grunn.

– Hvis jeg kjører veldig hardt sitter jeg mye fremme på tuppen. Da presser det på urinrøret. Av og til har jeg kjørt så hardt at jeg har fått urinveisinfeksjon. Det går greit å sykle, men det er verre når jeg skal tisse. Det kjennes som om du tisser piggtråd. Det gjør jo dritvondt.

– Han er egentlig aldri fornøyd, sier lagkamerat Sven Erik Bystrøm, og viser frem sitt flate sykkelsete.

– Det kunne jeg ikke brukt, det er altfor hardt. Hvor skal du hvile urinrøret her, spør Kristoff.

– Det fungerer som det skal her, sier Bystrøm og får en kjapp kommentar fra Kristoff i retur.

– Han har så stort utstyr at urinrøret er gjemt langt inne, sier en lattermild Kristoff.

Heldigvis er Kristoff frisk og rask før Milano-Sanremo, og han har funnet et sete som neppe vil by på trøbbel under klassikeren.