FUNNET: Kvinnen ble funnet skadd her, i Heimdalsgate i Gjøvik. Senere døde hun av skadene. Foto: Harald Bjørnson Jacobsen / TV 2
FUNNET: Kvinnen ble funnet skadd her, i Heimdalsgate i Gjøvik. Senere døde hun av skadene. Foto: Harald Bjørnson Jacobsen / TV 2

Politiets teori: Tror kvinne døde av hodeskader etter fall

En foreløpig obduksjonsrapport viser at kvinnen i 30-årene døde av hodeskader etter et fall.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kripos har gjort flere undersøkelser og sikret nye spor etter at en kvinne i 30-årene, som ble funnet hardt skadd utenfor en boligblokk i Gjøvik, døde mandag formiddag.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at kvinnen døde av hodeskader etter et fall. Hun ble søndag morgen funnet nedenfor verandaene som tilhører fellesarealene i trappeoppgangen i boligblokken.

Mandag formiddag døde kvinnen av de alvorlige skadene .

Tekniske undersøkelser

I dagene etter dødsfallet har politiet etterforsket bredt for å finne ut om dødsfallet skyldes en ulykke eller en kriminell handling.

Politiet håper de tekniske undersøkelsene vil gi svar på dette, opplyser påtaleansvarlig i saken ved Innlandet politidistrikt Ingveig Nøkleby, til TV 2.

Saken etterforskes fortsatt som et unaturlig dødsfall.

Hadde brudd i ryggen

Nøkleby sier at kvinnen i tillegg til hodeskadene hadde brudd i ryggen. De har nå hatt hjelp av Kripos til å sikre spor. De har også gjort undersøkelser for å finne ut hvor hun falt fra.

Kvinnen bodde i tredje etasje i blokka. Ifølge Oppland Arbeiderblad bodde hun alene i leiligheten.

Nøkleby håper å få resultatene fra de tekniske undersøkelsene i løpet av dagen.