Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De røde djevlene ble slått på hode ut av FA-cupen da Chelsea ble for sterke i mandagens oppgjør på Stamford Bridge.

United fikk Ander Herrera utvist i det 34. minutt, og etter N'Golo Kantes scoring like etter pause ble oppgaven for tøff.

Etterpå ble José Mourinho og mannskapet stående igjen på flyplassen da de etter planen skulle fly tilbake til Manchester.

Flyet som var bestilt for å frakte trenerteam og mannskap tilbake fra London like etter kampen, kom ikke.

Da Mourinho ble fortalt at den bestilte skyssen var forsinket, og ikke kom til å lande på flyplassen før seint på natten, ble det avgjort å ta lagbussen og kjøre hele veien hjem til Manchester, melder Mirror.

Den portugisiske treneren skal ha blitt rasende.

Kjøreturen tilbake til Manchester tar omlag fire-fem timer, noe som ikke er ideelt for laget som allerede torsdag har ny kamp på programmet.

Bussen skal ikke ha vært tilbake i Manchester før fire om natten. Ifølge klubbkilder skal dette være ødeleggende for lagets forberedelser foran Europaliga-møtet med Rostov.

United-manageren legger ikke skjul på at de prioriterer turneringen denne sesongen. Ved å gå til topps er de sikret playoff til neste års Champions League.

United-stjernene var heller ikke fornøyd med bomturen til Heathrow, og ifølge Daily Record har det brutt ut internt bråk i klubben. Det er ikke første gang United-organisasjonen har skapt problemer for manageren og spillerne.

– Hvordan kan det være mulig at en klubb med flere hundre ansatte, og som har en viktig kamp å spille om noen dager, ikke har et fly klart til å hente laget. Er Manchester United fortsatt en storklubb? Slike ting gjør at den ser veldig liten ut, sier en kilde i klubben.

Den første kampen mellom United og russiske Rostov endte 1-1.

– Jeg har en veldig tøff kamp på torsdag. Motstanderen vår, Rostov, spilte på søndag klokken tre. Vi spilte på mandag kveld, uttalte United-manageren, som ikke har vært særlig fornøyd med Det engelske fotballforbundets kampoppsett.

United-manageren møtte pressen onsdag.

– Vi fikk to gaver. Vi tenkte én gave var nok. Den første var å spille mandag kveld, den andre var å spille med ti mann. Og den tredje var å ha en promenade på M6 (motorvei, journ.anm.), sier Mourinho.

Wayne Rooney og Anthony Martial er uaktuelle for torsdagens kamp på grunn av skader.