KAN BLI DEG: Disse 14 kom gjennom nåløyet og sikret seg en plass i forrige Farmen-sesong. Nå har TV 2 åpnet for påmelding til neste sesong.
KAN BLI DEG: Disse 14 kom gjennom nåløyet og sikret seg en plass i forrige Farmen-sesong. Nå har TV 2 åpnet for påmelding til neste sesong. Foto: TV 2

Kanskje du blir den neste farmen-stjernen?

Nå skal Farmen reise rundt i Norge for å jakte på deltakere

Meld deg på neste sesong av Farmen nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Farmen er ett av Norges aller største underholdningsprogrammer, og setter stadig nye rekorder med hundretusener av seere.

Nå har DU mulighet til å reise 100 år tilbake i tid, drive en gård, få nye vennskap for livet og utfordre deg selv. Alt i beste sendetid på TV 2.

Intervjurunder

Farmen-crewet reiser rundt i Norge for å intervjue potensielle deltakere denne våren. Her er datoene for intervjurundene:

Stavanger: 22. og 23. mars

Bergen: 29. – 31. mars

Tromsø: 18. april

Trondheim: 19. – 21. april

Det blir også fortløpende intervjuer i Oslo utover våren.

MELD DEG PÅ FARMEN HER.

Ifølge programleder Gaute Grøtta Grav, er det ikke noe å lure på: Det er nå du har sjansen, og det er ingen grunn til å nøle.

KAN BLI DEG: Laila Lochert vant Farmen 2016. 
KAN BLI DEG: Laila Lochert vant Farmen 2016. 

– Det er ikke noe å tenke på – få ut fingeren og send inn en søknad! Så kan du heller tenke igjennom det senere. Det er ikke for sent å angre før du sitter inne på gården, sier Gaute Grøtta Grav til TV 2.

Søk gjerne sammen med noen

Intervjurundene er i gang, og over 5500 søkere har allerede sendt inn sin søknad. Men Grøtta Grav håper at enda flere vil søke.

– Ingenting er satt ennå. Farmen-døra er fortsatt åpen! sier han.

Blant tusenvis av søkere, er det rundt 14 personer som får være med på gården. Men det er én ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å bli med.

– Jeg vil oppfordre folk til å søke sammen med noen de er i en relasjon med: Moren din, faren din, søstera di, en bror du aldri har møtt, eller en person du ikke kan leve uten, sier Grøtta Grav.

Bryllupsreise på Farmen?

– Dersom du vil teste forholdet ditt, kan du melde deg på med din kjære. I 2007 hadde vi et par som tok bryllupsreisen sin på Farmen. Hvorfor ikke? sier Grøtta Grav.

Agnethe Salvesen og Ole Magnus Skretting ble riktignok nødt til å ta en ny bryllupsreise etter Farmen-oppholdet, da det ikke akkurat ble hvetebrødsdager. Men – en opplevelse for livet, blir det helt garantert.

Viktig med bilder

Og når du nå får ut fingeren og søker om å bli med på Farmen, er det én ting til som er viktig å tenke på.

– Det er viktig å sende oss gode bilder: Ett nærbilde og ett lenger unna. Det er ikke fordi du trenger å se ut som en modell, men fordi personligheten din må synes på bildet. Du kan også sende inn en video, om du vil, sier Gaute.

Og igjen: Meld deg på her!

For videre spørsmål kan henvendelser sendes til produksjonsselskapet Strix.