PRØVER IGJEN: For to og en halv uke siden gikk glede til sorg for Julianne og Ulrik Nygård, da de spontanaborterte.Foto: TV 2.
PRØVER IGJEN: For to og en halv uke siden gikk glede til sorg for Julianne og Ulrik Nygård, da de spontanaborterte.Foto: TV 2. Foto: TV 2

Pilotfrue (26) spontanaborterte – nå prøver de igjen

– Vi kommer aldri til å gi opp, sier bloggeren Julianne Nygård (26). Nå skal hun i gang med nytt prøverørsforsøk.

For to og en halv uke siden oppleve Julianne Nygård og mannen Ulrik Nygård at de spontanaborterte.

En uke tidligere delte de lykkelig nyheten om at de ventet barn, og de stilte blant annet som gjester hos God morgen Norge.

Men lykken gikk til sorg på kort tid for paret.

– Vi trengte et nytt mål

Mandag deler Pilotfrue en hyggelig nyhet på bloggen sin. Hun og mannen har nemlig bestemt seg for å prøve igjen.

– Det er noe av det som får oss til å reise oss igjen. Vi trengte en ny plan og et nytt mål. Det gir oss ny motivasjon og styrke. Ventingen er det verste. Nå har vi i hvert fall en plan, sier Pilotfrue til TV 2.

– Det var ingen tvil om at vi ville prøve igjen. Vi kommer aldri til å gi opp, sier hun videre.

Har vært svært åpne

På bloggen deler Nygård at de har kjøpt inn en ny runde med hormoner og medisiner, som skal gjøre henne klar til å sette inn et nytt egg.

«Jeg skal innrømme at det var litt demotiverende å ta med seg alt dette hjem fra apoteket. På en måte er det bra å vite hva jeg går til for da kan jeg forberede meg psykisk. Men på en annen måte så føles det tungt å vite også. Nettopp fordi jeg nå vet at dette er veldig tøft», skriver Pilotfrue på bloggen.

Her er paret på besøk hos God morgen Norge for to uker siden:

Paret har valgt å være veldig åpne hele veien.

– Det var et valg vi tok veldig tidlig, og så har vi valgt å fortsette. Det har gitt oss veldig gode erfaringer. Vi har fått utallige meldinger og mailer fra folk som takker oss. Vi håper å kunne hjelpe andre, forteller Nygård.

Vil være litt mer hemmelighetsfulle

Denne gangen vil de likevel holde kortene litt tettere til brystet enn tidligere.

– Vi angrer ikke på at vi har gjort det slik som vi har gjort det. Men nå skal vi prøve en litt annen vri. Vi kommer ikke til å være like direkte. Plutselig går det galt igjen, og kanskje går det galt mange ganger. Vi tenker vi ikke kan dele så mye hver gang, forteller Nygård.