Mørk og Györ ble for sterke for Larvik

Nå venter Buducnost i kvartfinalen for Larvik i Mesterligaen.

Nora Mørk og Györ slo Larvik. Foto: Ruud, Vidar

Nora Mørk og ungarske Györ avsluttet hovedrunden i mesterligaen i håndball med 26-25-seier borte mot Larvik søndag.

Det sto 14-12 i favør Györ til pause, og gruppevinnerne, som hadde Kari Aalvik Grimsbø i mål, skulle vise seg å være et par hakk bedre enn sin norske motstander.

Larviks danske keeper Sandra Toft vartet opp med flere redninger i andre omgang, og hun reddet blant annet en sjumeter fra Nora Mørk på stillingen 24-19 til Györ ni minutter før slutt.

Noen kjappe mål av Larvik sørget for at ledelsen ble kuttet ned til 25-26 med tre minutter igjen, men Györ trakk det lengste strået i kampen som var uten betydning. Begge lagene var på forhånd allerede klare for mesterligaens kvartfinaler.

Tøff kvartfinale

Nora Mørk ble kåret til Györ beste spiller søndag.

I kvartfinalen møter Larvik sterke Buducnost etter at laget fra Montenegro kom på tredjeplass i hovedrundens gruppe én med 14 poeng.

Vinnerne av kvartfinalene går til Final 4-sluttspillet i Budapest første helgen i mai.