Mayweather bekrefter at han gjør comeback for McGregor-kamp

– Vi trenger ikke kaste bort mer tid. Vi må sørge for at dette skjer raskt. La det skje i juni, sier Floyd Mayweather.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sagaen fortsetter.

Slåsskjempene Floyd Mayweather og Conor McGregor har yppet hverandre til dyst over lengre tid, og nå virker det som om de to stjernene er et steg nærmere å møtes i bokseringen.

Under et arrangement i Storbritannia hevder Mayweather at han offisielt ikke er pensjonert lenger.

Bare for å kunne gå kamp med iren.

– I dag er det offisielt at jeg ikke lenger er pensjonert. Bare for at jeg skal kunne slåss med Conor McGregor, sier Mayweather.

– Skriv under!

Mannen med kallenavnet «Money» er klar på at det er ham som er det største navnet av de to – og at McGregor må tilpasse seg ham før kampen.

– Jeg ønsker ikke å høre noen mer unnskyldninger om penger eller om UFC. Signér papirene med UFC, slik at du kan slåss med meg i juni. Enkelt og greit. La oss slåss i juni. Du er b-laget, og jeg er a-laget. Vi er ikke her for å gråte om penger. Jeg er lei av all denne gråtingen om penger, og snakket om at du ønsker å slåss. Du sier bare det alle ønsker å høre. Dersom du ønsker å slåss: skriv under papirene og la oss gjøre det.

McGregor venter sitt første barn i mai, og har en pause fra idretten i den forbindelse.

Han har innrømmet at han venter at hans neste kamp er i bokseringen, men det er neppe i planen hans å møte Mayweather allerede måneden etter.

Taler med flere tunger

UFCs mektige president, Dana White, forventer imidlertid at McGregors neste kamp ikke er i en ring, men i MMA-sirkusets oktagon.

I februar sa White at han regnet med at McGregor ville møte vinneren av Khabib Numagomedov og Tony Ferguson i hans neste kamp. Den kampen ble avlyst.

UFC-president har tidligere uttalt at kampen uansett ikke vil skje før McGregor er ferdig på MMA-sportens øverste ivå.

– Det vil aldri skje. Det er ikke mulig. Han er under kontrakt med oss, og man har en kontrakt for en grunn, er han sitert på.

Likevel har White tidligere tilbudt de to 25 millioner dollar, pluss inntekter fra betal-TV, for å gå kampen.

Om du ikke vil vente til juni, kan du se NM-finaler i boksing direkte fra klokken 21:00 i kveld på Sportskanalen og tv2sumo.no.