STJERNE: Atlético Madrids Antoine Griezmann feirer scoring mot Valencia.
STJERNE: Atlético Madrids Antoine Griezmann feirer scoring mot Valencia. Foto: Javier Barbancho

Griezmann har bestemt seg for fremtiden

– Jeg har ingen grunn til å forlate Atlético Madrid, sier Antoine Griezmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds ambisjoner om å signere Antoine Griezmann har fått et alvorlig skudd for baugen.

Allerede tidligere i uken rapporterte spanske medier at franskmannen hadde bestemt seg for å bli værende i Atlético Madrid kommende sesong.

– Mine lagkamerater er blant de beste som finnes, og jeg har en trener i toppklasse. Jeg er veldig glad her, og jeg har ingen grunn til å reise, sier Griezmann i et intervju med RTVE, skriver AS.

Overgangssummer på over en milliard kroner har blitt nevnt, og potensielt kan 25-åringen sette ny overgangsrekord dersom han skulle forlate klubben til fordel for en klubb som Manchester United.

Det som taler imot José Mourinho og klubbdirektør Ed Woodwards sjanser i å lykkes i spillerjakten på Griezmann er blant annet været i den engelske byen.

– England, der er jeg i stor tvil med tanke på privatlivet mitt. Det regner mye og det er dårlig vær. Jeg må føle meg lykkelig utenfor banen, sa den franske landslagsspissen i februar.

Manchester er ikke akkurat kjent for å være solfylt.

– Jeg er veldig glad her, og selvsagt hjelper det fine været, sier Griezmann i TV-intervjet.

Også Griezmanns trener, Diego Simeone, har blitt ryktet til andre klubber, med blant andre Arsenal på lsiten over potensielle nye arbeidsgivere.

Men den franske superspissen er trygg på at også sjefen blir værende i den spanske hovedstaden.

– Han er veldig glad her, og han føler at laget har mye mer å gi. Han ønsker oss å nå langt både i CHampions League og i La Liga, så jeg er sikker på at han vil bli værende, sier Griezmann.